Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Ο Μάρκος Σεφερλής στο Epsilon;

Η φετινή μεταγραφική περίοδος, είναι μια από τις φτωχότερες των τελευταίων χρόνων, καθώς οι πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, έχουν "παγώσει" την αγορά και οι υπεύθυνοι των καναλιών είναι κυριολεκτικά με δεμένα χέρια.
Ωστόσο, το Epsilon, που από την περσινή σεζόν έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι, με πολλές μεταγραφές, συνεχίζει να εντάσσει στο δυναμικό του πολλά και δυνατά ονόματα. Μετά την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, για την Αννίτα Πάνια και μετά τις πληροφορίες που θέλουν και την Τατιάνα Στεφανίδου να κατηφορίζει προς Περιστέρι,ακόμα μια μεταγραφή-έκπληξη, έρχεται να ταράξει τα νερά του τηλεοπτικού τοπίου.
Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες μου, ο Μάρκος Σεφερλής το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε συζητήσεις, ώστε να βρεθεί στο δυναμικό του καναλιού και συγκεκριμένα για να αναλάβει την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη 10:00-13:00.
Παρά τις φήμες που θέλουν τον ηθοποιό να βρίσκεται σε συζητήσεις  με το Mega-λο κανάλι για τη συνέχιση της συνεργασίας τους, οι πληροφορίες μου θέλουν τον Μάρκο Σεφερλή να έχει ήδη κλείσει με το κανάλι του Περιστερίου.
Πρέπει να πούμε ότι η τηλεοπτική σεζόν 2015-2016, θα είναι "ζόρικη" για τα κανάλια τα οποία καλούνται με πολύ χαμηλά μπάτζετ να κλείσουν παρουσιαστές και να  "χτίσουν" προγράμματα,ωστόσο,  το Epsilon όπως όλα δείχνουν έχει βρει τον τρόπο και με έξυπνες κινήσεις έχει προετοιμαστεί για την επόμενη σεζόν. Και αν κρίνουμε από τα πρόσωπα που έχει κλείσει θα είναι μια πολύ δυναμική χρονιά για το κανάλι του Περιστερίου.

 http://www.toratora.gr/101993-o-markos-seferlis-sto-epsilon/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...