Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Εθνική Πόλο: Νίκησε τις ΗΠΑ και αγκάλιασε την 8άδα

Με σκορ 11-10, όπως συνέβη και στην πρεμιέρα με τους Ιταλούς, η Εθνική Πόλο Ανδρών επικράτησε των ΗΠΑ και βρίσκεται ήδη στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου
 
Με γκολ του Δελακά τριάντα δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη η Εθνική Πόλο Ανδρών κατάφερε να επικρατήσει (με σκορ 11-10, όπως στην πρεμιέρα με τους Ιταλούς) των ΗΠΑ για τη δεύτερη αγωνιστική του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου.

Παρότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρισκόταν πίσω στο σκορ σε όλο το παιχνίδι, δεν τα παράτησε και έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα, φτάνοντας στα προημιτελικά της διοργάνωσης στο Καζάν.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου, λόγω της παραπάνω συγκυρίας, κυνηγούσαν στο σκορ τους Αμερικανούς και στα τελευταία τρία λεπτά έκαναν την καθοριστική αντεπίθεσή τους.

Δύο γκολ του Μυλωνάκη και ένα του Δελακά μετέτρεψαν το 8-10 σε 11-10, έδωσαν το προβάδισμα στη «γαλανόλευκη» και την προσεχή Παρασκευή αντιμετωπίζει τη διοργανώτρια Ρωσία.

Οκτάλεπτα 3-3, 1-3, 4-3

Ελλάδα (Βλάχος) Φουντούλης 4, Μυλωνάκης 3, Μουρίκης 2, Βλαχόπουλος 1, Δελακάς 1

ΗΠΑ (Ουντόβισιτς) Μαν 2, Σάμιουελς 2, Αζεβέντο 2, Μπόουεν 2, Κούπιντο 1, Ρόελς 1

sport-fm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...