Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

3 σούπερ τρόποι για να αυξήσετε τη διάρκεια της μπαταρίας στο iPhone

Με την Apple να έχει πουλήσει κοντά στα 60 εκατομμύρια iPhone 5s και 5c και συνολικά μοντέλα iPhone περίπου...
500 εκατομμύρια παγκοσμίως είναι πολλοί αυτοί που θα ήθελαν να βρουν έναν τρόπο για να...
μην τελειώνει η μπαταρία τους τόσο γρήγορα και να αναρωτιούνται ποιος είναι αυτός ο Χαμήλ Μπατάρ.

Το iPad κρατάει πολλές ώρες, αλλά χρειάζεται και πολλές ώρες, ίσως και μέρες για να φορτίσει πλήρως. Το iPhone το ακριβώς αντίθετο. Μέχρι να βρεθεί η λύση η μπαταρία να γεμίζει γρήγορα και να αδειάζει μετά από 2 μέρες με το κινητό σε ενεργή χρήση η Huffington Post μας προτείνει τρεις απλούς τρόπους για να επιτείνουμε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

1. Άλλαξε κάποιες ρυθμίσεις: Αν η μπαταρία σου μετά από 5 ώρες ενεργούς χρήσης τα παίζει, τότε μπορείς μέσω των ρυθμίσεων λογισμικού να καταφέρεις να την κρατήσεις ζωντανή κανά δυο ώρες περισσότερο. Αν δεν έχεις σκοπό να χρησιμοποιήσεις το Internet τότε κλείσε την ανίχνευση δικτύου Wi-Fi. Επιπλέον, αν δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κινητό σου για κάποιο λόγο, δηλαδή να στείλεις κάποιο μήνυμα ή να τηλεφωνήσεις, επειδή ίσως είσαι στο μετρό μπορείς να το βάλεις σε λειτουργία πτήσης. Άλλο ένα είναι να μην έχεις αυτόματη ενημέρωση των εφαρμογών σου, να απενεργοποιήσεις το Siri και κυρίως να χαμηλώσεις τη φωτεινότητα, όπως και στον υπολογιστή σου. Με αυτό το τελευταίο θα δεις τη μεγαλύτερη διαφορά στη διάρκεια της μπαταρίας.

2. Φόρτισε με πραγματικό φορτιστή για iPhone: Οι περισσότεροι όπως αναφέρει η Huffington Post έχουν ιμιτασιόν φορτιστές που και απαιτούν περισσότερη ώρα στη φόρτιση και μερικές φορές δεν το φτάνουν στο 100%. Μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβοί και δυσεύρετοι, αλλά θα σε γλιτώσουν από έξοδα και πιθανές ζημιές σε βάθος χρόνου.

3. Εξωτερική μπαταρία ή θήκη-φορτιστής: Αν βλέπεις ότι η μπαταρία σου δεν έχει άλλο να δώσει και δεν μπορεί να αυξηθεί η διάρκεια της, τότε ίσως θα πρέπει να σκεφτείς να αγοράσεις είτε εξωτερική μπαταρία είτε θήκη που την φορτίζει. Για την πρώτη περίπτωση με 36 ευρώ μπορείς να αλλάξεις ως και 6 φορές τη μπαταρία σου πριν χρειαστεί να φορτίσεις και την εξωτερική, το μοντέλο των 26 ευρώ σου επιτρέπει 4 φορές αλλαγή και αυτό των 21 ευρώ τρεις φορές. Η θήκη που φορτίζει έχει τιμές 57 ευρώ, 72 ευρώ και 86 ευρώ που αντιστοιχούν σε επέκταση της ζωής της μπαταρίας κατά 80, 100 και 120%.
Πηγή: koolnews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...