Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Έκλεστοουν :«Θα ήθελα τρία μονοθέσια για κάθε ομάδα στη F1»

Ο Μπέρνι Έκλεστοουν επιμένει, θέλει να δει τις ανταγωνιστικές ομάδες να έχουν τρία μονοθέσια η καθεμία στη πίστα και οι μικρότερες να αποχωρούν εντελώς.


Ο διευθύνων σύμβουλος της F1 από το καλοκαίρι επιμένει σε μια πρωτοποριακή άποψη. Προτείνει να αποκτήσουν οι δυνατές ομάδες τρία μονοθέσια στην πίστα και όσες δεν μπορούν να ανταποκριθούν στον τεράστιο ανταγωνισμό πρέπει να σταματήσουν.
ADVERTISEMENT
«Πάντα υπάρχει το σενάριο αν χάσουμε τρεις ομάδες οι άλλες να τρέξουν με τρία αυτοκίνητα. Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να το κάνουμε έτσι και αλλιώς. Θα προτιμούσα να δω την Φεράρι με τρία αυτοκίνητα , ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα από τις κορυφαίες με τρία αυτοκίνητα, από το να υπάρχουν ομάδες που δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα.»
«Το πρόβλημα με τις ομάδες , κάτι που είναι λογικό, είναι πως το σκέφτονται βραχυπρόθεσμα. Τους ρωτάς για την επόμενη χρονιά αλλά εκείνοι ανησυχούν για τον επόμενο αγώνα, αυτό είναι πρόβλημα»
Η αλήθεια είναι ότι αυτή η ιδέα ακούγεται πολύ έντονα το τελευταίο καιρό αλλά κανείς δεν μπορεί να πει εγγυημένα ότι κάτι τέτοιο θα πετύχαινε ή αν το ρίσκο είναι πολύ μεγαλύτερο από όσο φαίνεται.
Μένει να δούμε αν αυτή η άποψη μπορεί να κυριαρχήσει και να κερδίσει έδαφος στους κύκλους της F1.

http://www.gazzetta.gr/in-motion/article/653080/eklestooyn-tha-ithela-tria-monothesia-gia-kathe-omada-sti-f1

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...