Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

«Τουρκικά» πλέον τα F-16A/B Block 15 του Πακιστάν

Τα τέσσερα τελευταία μαχητικά F-16A/B Block 15 της Αεροπορίας του Πακιστάν που αναβαθμίστηκαν στο επίπεδο Block 15 MLU (αντίστοιχο της έκδοσης Block 50/-52) στο πλαίσιο του προγράμματος Pakistan F-16 Modernization Program (γνωστό και ως «Peace Drive II»), παρέδωσε η Turkish Aerospace Industries, Inc. (TAI) κατά τη διάρκεια τελετής που έλαβε χώρα στις 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις εγκαταστάσεις της TAI στην Άγκυρα.
Ο εκσυγχρονισμός της δομής και των ηλεκτρονικών συνολικά 41 μαχητικών F-16A/-B Block 15 της Αεροπορίας του Πακιστάν ολοκληρώθηκε εξ ολοκλήρου από την TAI στο πλαίσιο σύμβασης που της ανέθεσε το υπουργείο Άμυνας του Πακιστάν το 2009. Στην υλοποίηση του προγράμματος συμμετείχε και προσωπικό της Αεροπορίας του Πακιστάν το οποίο πριν παρακολούθησε θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση που παρείχε η TAI.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση τύπου της TAI, η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος αναβάθμισης των μαχητικών του Πακιστάν αφενός επιβεβαίωσε την καθιέρωση της εταιρίας ως κορυφαίας στην παγκόσμια αεροδιαστημική βιομηχανία και αφετέρου ως βάση για την περαιτέρω αμυντική συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών.

http://www.defence-point.gr/news/?p=110698

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...