Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Επιστρέφονται από σήμερα οι πινακίδες ανασφάλιστων ΙΧ όταν ασφαλίζονται

3533553Οδηγοί που έχουν εντοπιστεί με ανασφάλιστο όχημα και τους έχουν αφαιρεθεί οι πινακίδες κυκλοφορίας θα μπορούν να πάρουν της πάρουν πίσω εφόσον ασφαλίσουν το όχημά τους και πληρώσουν το διοικητικό πρόστιμο που τους έχει επιβληθεί.
Αυτό προβλέπει η διάταξη νόμου που ψηφίστηκε στην Βουλή με πρωτοβουλία με πρωτοβουλία του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλη Κικίλια.
Στην σχετική διάταξη παραμένει σε ισχύ η προβλεπόμενη διοικητική ποινή περιόδου αφαίρεσης από έξι μήνες έως δύο χρόνια. Πού όμως αίρεται αν προσκομισθούν στην τροχαία το ασφαλιστήριο συμβόλαιο και η πληρωμή του διοικητικού προστίμου που επιβάλλεται κατά την βεβαίωση της σχετικής παράβασης.
Η ρύθμιση αυτή αν και έχει προκαλέσει ενστάσεις από την πλευρά των ασφαλιστικών εταιριών, που όμως έχουν ζητήσει να μειωθούν οι προβλεπόμενες διατάξεις για την χρονική διάρκεια της αφαίρεσης , έγινε σύμφωνα με το υπουργείο για την διευκόλυνση επαγγελματιών οδηγών, ιδιοκτητών επαγγελματικών οχημάτων, αγροτών αλλά και λοιπών ιδιωτών που χρησιμοποιούν τα οχήματα τους ως αναγκαίο μέσο εξυπηρέτησης των επαγγελματικών τους δραστηριοτήτων.

http://www.asfalisinet.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%86%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%AF%CE%B4%CE%B5/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...