Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Τα τραγικά παιχνίδια της μοίρας για την 29χρονη Ασημένια

Σοκ στον χώρο της showbiz έχει προκαλέσει η είδηση της αυτοκτονίας της πρώην παρουσιάστριας Ασημένιας Μυρωδιά, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, στους Αμπελοκήπους! Η καλλονή με τις εντυπωσιακές αναλογίες, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», επέλεξε…

να φύγει από τη ζωή μόλις στα 29 της χρόνια με τον πλέον τραγικό τρόπο. Το πρωί της περασμένης Παρασκευής η γυναίκα που φροντίζει την κατάκοιτη μητέρα της τη βρήκε κρεμασμένη μέσα στο δωμάτιό της και αμέσως προσπάθησε να της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, ενώ κάλεσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Ωστόσο για την Ασημένια ήταν ήδη πολύ αργά… Είχε φύγει για το μακρινό ταξίδι δίχως γυρισμό, προκειμένου να συναντήσει τους δύο άνδρες της ζωής της, που λάτρεψε με όλη της την ψυχή και τους είχε χάσει από τη μια στιγμή στην άλλη: τον πατέρα της και τον σύντροφό της Νίκο.
Ομως, ο θάνατός της άφησε συντετριμμένες τη μητέρα της (η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και δεν γνωρίζει ακόμη για τον θάνατο του παιδιού της) και τη γιαγιά της (που επίσης αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας). Οπως κι όλους όσοι την είχαν γνωρίσει από κοντά και είχαν μαγευτεί από τη γλύκα, την απλότητα και το χιούμορ της, αλλά και τη δύναμη με την οποία πάλευε να σταθεί στα πόδια της και να αντιμετωπίσει όλα τα χτυπήματα που της επιφύλασσε κατά καιρούς η μοίρα.
Και αν μέχρι κι αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι λέξεις δεν είχαν γίνει γνωστοί οι λόγοι που την οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, όλοι όσοι βρίσκονταν στο πλευρό της γνωρίζουν το γιατί αποφάσισε να φύγει από τη ζωή και ποιο ήταν το τελειωτικό χτύπημα.
Οπως ανέφεραν στην «Espresso» στενοί της άνθρωποι, η επιθυμία της να γίνει ακόμη ομορφότερη και ο φόβος της για τον χρόνο την οδήγησαν πριν από περίπου ενάμιση μήνα στο χειρουργικό τραπέζι. «Ηθελε να κάνει πλαστική στη μύτη. Εμείς της λέγαμε ότι δεν την έχει ανάγκη, αλλά επέμενε. Την έκανε κρυφά και το αποτέλεσμα ήταν εφιαλτικό. Παραμορφώθηκε…. Κλείστηκε στο σπίτι της. Από εκείνη την ημέρα δεν ήθελε να συναντήσει κανέναν μας. Μόνο την Πέμπτη δέχτηκε να τη δει η κολλητή της και την Παρασκευή έκανε ό,τι έκανε» τόνισαν και πρόσθεσαν: «Ηταν ένα βασανισμένο κορίτσι. Της είχαν τύχει και πολλά και τα κρατούσε μέσα της».
Ηταν ακόμη μικρό παιδί όταν ο Θεός πήρε από κοντά της τον πατέρα της. Μοναχοπαίδι η ίδια, είχε τρομερή αδυναμία στον μπαμπά της, ενώ και για εκείνον ήταν τα πάντα. Ηταν μια μέρα σαν τις άλλες όταν πήγε στο Λύκειο για να παρακολουθήσει τα μαθήματά της και ενημερώθηκε ότι ο πατέρας της δεν βρισκόταν πια στη ζωή. Η καρδιά του τον είχε προδώσει και είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.
Η Ασημένια, η μητέρα και η γιαγιά της προσπάθησαν πολύ να σταθούν στα πόδια τους. Και τα κατάφεραν. Η Ασημένια τελείωσε το σχολείο και λίγο καιρό μετά γνώρισε τον μεγάλο έρωτα στο πρόσωπο του Νίκου, ενός νεαρού επιχειρηματία. Στο πρόσωπό του είχε βρει τον ιδανικό -όπως έλεγε- σύντροφο, φίλο και πατέρα. Σκόπευαν να περάσουν όλη τη ζωή τους μαζί, αλλά και πάλι η μοίρα είχε άλλα σχέδια. Ξαφνικά ο Νίκος αρρώστησε. Οι γιατροί διέγνωσαν καρκίνο στο κεφάλι… Ο κόσμος και των δύο κατέρρευσε. Για περισσότερα από δύο χρόνια ο Νίκος έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και από το πλευρό του δεν έλειψε ούτε λεπτό η αγαπημένη του.
Ομως, το 2005 ο θάνατος τον πήρε μακριά από την Ασημένια… Της πήρε καιρό για να συνέλθει. Και τα κατάφερε κυνηγώντας το όνειρό της: να σπουδάσει δημόσιες σχέσεις και να ασχοληθεί με το modelling.
Η ταξιδιωτική εκπομπή στο Extra 3
Η Ασημένια Μυρωδιά τελείωσε σχολή δημοσίων σχέσεων και έπειτα άρχισε να εργάζεται στο πλευρό του γνωστού manager και PR man Κυριάκου Κερανόπουλου. Μάλιστα έκαναν μαζί και την ταξιδιωτική εκπομπή «Via travel fashion» στο κανάλι Εxtra 3. Παράλληλα εργαζόταν στις δημόσιες σχέσεις κέντρων διασκέδασης. «Εργάζομαι σε μια εταιρία δημόσιων σχέσεων και διοργανώνουμε διάφορες εκδηλώσεις σχετικά με πολιτιστικά δρώμενα, φιλανθρωπικούς σκοπούς και επιδείξεις μόδας. Είναι ένα επάγγελμα που ονειρευόμουν από παιδί και σκοπεύω να το εξασκώ για το υπόλοιπο της ζωής μου, αφού με εκφράζει απόλυτα» είχε πει η ίδια σε συνέντευξή της στην «Espresso». Μάλιστα έκανε όνειρα για το μέλλον: «Ελπίζω μια μέρα να φτιάξω τη δική μου εταιρία δημόσιων σχέσεων».
Ολα έδειχναν ότι έβρισκε τον δρόμο της. Η μητέρα της, όμως, άρχισε να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και η Ασημένια προσπαθούσε να είναι στο πλάι της. Να τη βοηθά και να τη στηρίζει. Ωστόσο υπήρχαν φορές που η ίδια λύγιζε… Εφυγε από τον χώρο που αγαπούσε και τα τελευταία τρία χρόνια εργαζόταν στο ταμείο γνωστού cafe στο Σύνταγμα.
Στις 4.30 αύριο το απόγευμα φίλοι και συγγενείς θα της πουν το στερνό «αντίο» στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου, στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

 http://www.trelokouneli.gr/ta-tragika-pechnidia-tis-miras-gia-tin-29chroni-asimenia/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...