Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Η Apple έχασε 23 δισ. δολάρια μετά το "bendgate" και τα προβλήματα του iOS 8

Στα 23 δισ. δολάρια υπολογίζονται οι απώλειες για τη μετοχή της Apple, τις τελευταίες ημέρες, μετά το σάλο με τα iPhone που... λυγίζουν και τα προβλήματα με το καινούριο λογισμικό iOS 8 και την αναβάθμιση.

Λίγες ώρες πριν η εταιρία κυκλοφορήσει το νέο update, το iOS 8.0.2 τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, η μετοχή της κατέγραψε πτώση 3.81% στη Wall Street.

Την Πέμπτη επίσης, η εταιρία σχολίασε για πρώτη φορά και τις αναφορές για iPhone που λυγίζουν, υποστηρίζοντας διά εκπροσώπου πως «με κανονική χρήση, το να λυγίσει ένα iPhone είναι εξαιρετικά σπάνιο και κατά τις πρώτες έξι μέρες των πωλήσεων, συνολικά μόλις εννιά πελάτες επικοινώνησαν με την Apple για να καταγγείλουν πως το iPhone 6 Plus που έχουν λύγισε».

Σύμφωνα με την εταιρία, περισσότερα από 10 εκατ. τηλέφωνα πωλήθηκαν το Σαββατοκύριακο. Οι χρήστες που αντιμετώπισαν πρόβλημα με το λογισμικό υπολογίζονται σε 40.000.

Εν τω μεταξύ, οι πλάκες και τα τρολλαρίσματα στο Twitter με το hashtag #bendgate δεν έχουν τέλος.

Η Samsung τουίταρε μια φωτογραφία της από το νεό μοντέλο της, με λέζάντα «Εμείς έχουμε καμπύλες, δεν λυγίζουμε», το αφεντικό της BlackBerry John Chen είπε «σας προκαλώ να λυγίσετε το καινούριο μας μοντέλο Passport», ενώ η εταιρία Nestle που είναι η ιδιοκτήτρια της σοκολάτας Kit-Kat ανέβασε στο Twitter το σύνθημα «Εμείς δεν λυγίζουμε, εμείς σπάμε» (στα αγγλικά We don't bend, we break), παραπέμποντας στο πασίγνωστο σλόγκαν της Have a break, have a Kit-Kat.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/09/apple-23-bendgate-ios-8.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...