Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Πρόβλημα με το WiFi παρουσιάζουν αρκετά iPhone 5


Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από την κυκλοφορία του iPhone 5 και ήδη έκαναν την εμφάνιση τους τα πρώτα προβλήματα, ευτυχώς σε μεμονωμένους χρήστες. Πρώτα είχαμε αναφορές για...
«ξεφλούδισμα» του χρώματος, τώρα αρκετοί χρήστες αναφέρουν προβλήματα με το WiFi της συσκευής όταν αυτή συνδέεται σε router με κρυπτογράφηση WPA2.

Ο χρήστης meary περιγράφει πλήρως το πρόβλημα στο forum του MacRumors: «(Το WiFi) είναι πολύ, πολύ αργό και με συχνές αποσυνδέσεις, σχεδόν άχρηστο» ενώ ο C4RLOCO αναφέρει πως χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση WAP στο router του το πρόβλημα εξαφανίζεται. Η μόνιμη χρήση WEP όμως δεν συνιστάται καθώς η κρυπτογράφηση που προσφέρει είναι λιγότερο ασφαλής και μπορεί να παραβιαστεί σχετικά εύκολα με τα κατάλληλα προγράμματα.

Όπως φαίνεται μάλιστα το πρόβλημα δεν έχει καμία σχέση με το iOS 6 αλλά με την ίδια την συσκευή. Ο meary αναφέρει πως «δεν είχα κανένα πρόβλημα με το iPhone 4. Χρησιμοποιώ κωδικοποίηση WPA2 και δεν έχω πρόθεση να την αλλάξω σε WEP. Καλά, δεν το δοκίμασε αυτό η Apple;» ενώ το σύνολο των χρηστών που διαθέτουν και τις δυο συσκευές αναφέρουν πως το WiFi του iPhone 4S με iOS 6 λειτουργεί απροβλημάτιστα.

Την ίδια στιγμή αρκετοί χρήστες αναφέρουν πως δεν έχουν θέμα με το WiFi της συσκευής τους, οπότε μάλλον το πρόβλημα παρουσιάζεται σε κάποια συγκεκριμένη παρτίδα της συσκευής. Το σίγουρο είναι ότι η εταιρεία θα προσπαθήσει να επιλύσει το πρόβλημα όσο το δυνατόν συντομότερο, εάν δε πρόκειται για θέμα του hardware θα αντικαταστήσει δωρεάν την συσκευή σε όσους χρήστες επηρεάζονται.

Η Apple αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα.
techit.gr
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/09/wifi-iphone-5_26.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...