Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Μίκαελ Σουμάχερ : «Ηταν αναπόφευκτο» στη Σιγκαπούρη


Το ατύχημα που προκάλεσε στη Σιγκαπούρη ο Μίκαελ Σουμάχερ δεν ήταν το πρώτο στο φετινό πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1, καθώς το ίδιο είχε συμβεί και στη Βαρκελώνη.

Τότε, είχε συγκρουστεί με τον Μπρούνο Σένα και το ατύχημα του στοίχισε την εκκίνηση πέντε θέσεις πίσω από την πρώτη στο Μόντε Κάρλο, παρόλο που είχε εξασφαλίσει την pole position.

Aυτή τη φορά ο Γερμανός έπεσε πάνω στον Ζαν-Έρικ Βερν της Toro Rosso και τιμωρήθηκε με ποινή δέκα θέσεων στην εκκίνηση του επόμενου αγώνα στη Σουζούκα της Ιαπωνίας.
 Ο 43χρονος πολυπρωταθλητής τόνισε πως το ατύχημα ήταν αναπόφευκτο, καθώς υπήρχε πρόβλημα στο μονοθέσιο της Mercedes: «Σε ένα σημείο κατάλαβα πως δεν μπορώ να επιβραδύνω και έτσι πήγα κατευθείαν στα φρένα, πολύ δυνατά. Προσπάθησα να φρενάρω όσο ήταν δυνατό, αλλά το ατύχημα δεν μπορούσα να το αποφύγω πια. Αισθάνομαι άσχημα για τον Ζαν-Έρικ γιατί εγκατέλειψε μετά από αυτό και για την ομάδα μου, αλλά πρέπει να μάθουμε τι ακριβώς συνέβη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Γάλλος που είχε αγωνιστεί με πόνους στο λαιμό μετά τη Μόντσα, κυνηγούσε βαθμούς σε εκείνο το σημείο του αγώνα, χάρη στην είσοδο του αυτοκινήτου ασφαλείας, ωστόσο δεν έχει θυμώσει με τον Σουμάχερ, αφού «αυτά συμβαίνουν», όπως είπε:

«Δεν υπάρχει λόγος να είμαι θυμωμένος για αυτό. Αυτά συμβαίνουν στους αγώνες και ακόμα κι ο πιο έμπειρος οδηγός στο grid μπορεί να κάνει λάθη. Ζήτησε συγνώμη και αυτό είναι το τέλος της υπόθεσης».

 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/09/blog-post_4177.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...