Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Κίνα: φέρεται να σχεδιάζει και δεύτερο μαχητικό stealth

 Κίνα: φέρεται να σχεδιάζει και δεύτερο μαχητικό stealth
Το αεροσκάφος φαίνεται ότι είναι ανταγωνιστικό προς αυτό που είχε εντοπιστεί το 2011
Το πρώτο κινεζικό μαχητικό stealth είχε εντοπιστεί στις αρχές του 2011 στο Τσενγκντού
 
Προηγμένο μαχητικό αεροσκάφος με χαρακτηριστικά stealth φαίνεται ότι σχεδιάζει η Κίνα, όπως δείχνουν φωτογραφίες που διέρρευσαν στο Ίντερνετ σχεδόν δύο χρόνια μετά την αποκάλυψη ότι ήδη έχει στα σκαριά ένα άλλο παρόμοιο μοντέλο. Το αεροσκάφος, όπως αναφέρει το Wired, φαίνεται ότι κατασκευάζεται από εταιρεία στο Σενιάνγκ και μάλλον είναι ανταγωνιστικό προς αυτό που είχε εντοπιστεί στις αρχές του 2011 στο Τσενγκντού.
Εξωτερικά, αν κρίνει κανένας από τις φωτογραφίες, το J-21 μοιάζει με το ήδη γνωστό J-20. Έχει δύο κινητήρες, δύο ουραία πτερύγια και σχεδίαση με χαρακτηριστικά stealth όπως τα αμερικάνικα F-35 και F-22.
Δεν είναι σαφές ποιο από τα δύο θα επιλεγεί ή ακόμα αν θα επιλεγεί κανένα για ανάπτυξη και ένταξη σε μάχιμες μονάδες· αυτό θα χρειαστεί πολλά χρόνια, ίσως περισσότερα από 10-15.
Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, τα αμερικανικά μαχητικά έχουν προηγμένα υλικά και ηλεκτρονικά συστήματα που μάλλον δεν τα διαθέτουν οι Κινέζοι
Αυτή ακριβώς η τεχνολογική υπεροχή δίνει πλεονέκτημα στις ΗΠΑ που παρακολουθεί με ενδιαφέρον αλλά μάλλον όχι με ανησυχία τις προόδους της Κίνας.

http://troktiko.eu/2012/09/kina-feretai-na-schediazei-kai-deutero-machhtiko-stealth/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...