Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

bug στο σύστημα block ανακαλύφθηκε στο Facebook Timeline

image584 Σοβαρό πρόβλημα ανακαλύφθηκε στο Facebook Timeline
 
Ένα νέο bug στο σύστημα block του κοινωνικού δικτύου, σάς επιτρέπει να γράφετε σχόλια στους τοίχους των φίλων σας τα οποία δεν μπορούν να σβηστούν! Το πρόβλημα ανακαλύφθηκε σήμερα και εμφανίζεται όταν κάνετε block κάποιον φίλο σας, στον τοίχο του οποίου έχετε γράψει το οποιοδήποτε σχόλιο. Μετά το block ο χρήστης δεν θα μπορεί πια να δει το οτιδήποτε κάνετε στο Facebook, ακόμα και σχόλια που έχετε γράψει στον τοίχο του.
Εδώ ακριβώς εμφανίζεται το πρόβλημα. Αφού δεν θα βλέπει τα μηνύματα που του είχατε γράψει, δεν θα μπορεί να τα σβήσει. Το ίδιο ισχύει και για εσάς, αφού δεν θα έχετε πρόσβαση στο προφίλ του.
Ταυτόχρονα όμως τα σχόλια φαίνονται κανονικά στους υπόλοιπους χρήστες του Facebook! Ο μοναδικός τρόπος να σβηστούν αυτά τα σχόλια είναι να αφαιρεθεί το block.

Βεβαίως και όταν κάνετε κάποιον block το Facebook σας προειδοποιεί πως δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο προφίλ του ή να επικοινωνείτε μαζί του. Το θέμα είναι πως εκείνος δεν ενημερώνεται για το block άρα δεν μπορεί να ξέρει αν υπάρχουν στον τοίχο του μηνύματα που είναι ακόμα ορατά σε τρίτους.
Αυτό το bug θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από επιτήδειους προκειμένου να αναρτήσουν σχόλια ή μηνύματα στους τοίχους των χρηστών χωρίς την άδεια τους και το κυριότερο, χωρίς οι χρήστες να έχουν επίγνωση των σχολίων αυτών. Προς το παρόν το Facebook διερευνά την επίλυση του προβλήματος.

 http://troktiko.eu/2012/09/sobaro-problhma-anakalufthhke-sto-facebook-timeline/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...