Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Τη συγχώνευση της Βritish Αirways με την Iberia ενέκριναν οι μέτοχοι της ΒΑ


Οι μέτοχοι της British Airways (BA) ενέκριναν τη Δευτέρα στο Λονδίνο, με το 99% των ψήφων, τη συγχώνευση της βρετανικής εταιρείας με την ισπανική Iberia, δημιουργώντας μια από τις τρεις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στην Ευρώπη, δήλωσε η ΒΑ. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρίας, το 99% των μετόχων της ΒΑ ψήφισαν υπέρ της συγχώνευσης.
Η γενική συνέλευση των μετόχων της Iberia αναμένεται να πραγματοποιηθεί το μεσημέρι στη Μαδρίτη για να δώσει το πράσινο φως από την ισπανική πλευρά...
«Είμαστε ευτυχείς που οι μέτοχοι μας ενέκριναν τη συγχώνευση μας με την Iberia και αναμένουμε την έκβαση της συνεδρίασης της Iberia," έκανε γνωστό η ΒΑ με μια λιτή ανακοίνωση.
Η συγχώνευση πρέπει να γίνει μέσω ανταλλαγής μετοχών και θα δώσει περίπου το 55% των μετοχών της νέας οντότητας στους μετόχους της ΒΑ έναντι 45% για εκείνους της Iberia, αντικατοπτρίζοντας τη χρηματιστηριακή κεφαλαιοποίηση των δύο πλευρών. Η νέα εταιρεία θα ονομαστεί «International Airlines Group (IAG), αλλά η BA και η Iberia θα συνεχίσουν να πετούν με το δικά τους χρώματα.
Η IAG θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία τον Ιανουάριο, μετά τη δημοσίευση των απαραίτητων νομικών εγγράφων, και θα εδρεύει στο Λονδίνο.
Θα είναι η τρίτη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη βάσει κύκλου εργασιών, μετά την Lufthansa και Air France-KLM, και η δεύτερη με βάση την κεφαλαιοποίηση, πίσω από τη Lufthansa.

http://www.tvxs.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...