Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Νέα 48ωρη απεργία για την Τρίτη και την Τετάρτη αποφάσισε η ΠΝΟ


Νέα 48ωρη απεργία από τις 6 τα ξημερώματα της Τρίτης έως τις 6 τα ξημερώματα της Πέμπτης αποφάσισε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία με 11 ψήφους υπέρ, έναντι 4 κατά.

Η απεργία περιλαμβάνει τις κατηγορίες πλοίων για τις οποίες εκκρεμεί η υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας και είναι τα ακτοπλοϊκά επιβατηγά οχηματαγωγά, τα μεσογειακά φορτηγά και τα...



Με ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Θαλασσίων Υποθέσεων, δεδομένου ότι ο υπουργός Γιάννης Διαμαντίδης έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο της πολιτικής επιστράτευσης.

Μιλώντας στο BHMA 99,5 ο κ.Διαμαντίδης δήλωσε πως «το κράτος δεν θα αφήσει την πατρίδα μας κομμένη στα δύο» και πως «όλα τα ενδεχόμενα για την αντιμετώπιση του προβλήματος είναι ανοιχτά», αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί πως ένας τρόπος είναι και η επιστράτευση.

Ο κ. Διαμαντίδης σημείωσε, πάντως, πως είναι αδιανόητο να έχει κοπεί στα δύο η Ελλάδα και να μην διακινούνται προϊόντα, λόγω της διεκδίκησης αύξησης στους μισθούς των ναυτεργατών, την ώρα που «άλλοι δεν παίρνουν καθόλου αυξήσεις».

news.in.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...