Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Πύθωνες, ταραντούλες, και αμέτρητα είδη ζώων, φιλοξενεί στο σπίτι της μια οικογένεια Βρετανών


Πύθωνες, ταραντούλες, και αμέτρητα είδη ζώων, φιλοξενεί στο σπίτι της μια οικογένεια Βρετανών, που μοιάζει να ζει σε έναν αυτοσχέδιο ζωολογικό κήπο. Τα παιδιά τους το διασκεδάζουν αφάνταστα (Pic)

Θα μπορούσε να ήταν η οικογένεια του Ιντιάνα Τζόουνς ή του Κροκοδειλάκια αλλά δεν είναι, είναι μια οικογένεια που απλά λατρεύει την άγρια φύση.
Ο Άλαν και η Χέδερ Χιούιτ εκτος από τα τρία τους παιδιά μεγαλώνουν μαζί με 80 εξωτικά ζώα. Ούτε ένα ούτε δύο αλλά 80! Τα δωμάτια του σπιτιού έχον χωριστεί έτσι που σίγουρα το σπίτι θυμίζει ζωολογικό κήπο. Για παράδειγμα στη κουζίνα είναι τα ερπετά, με 20 φίδια, και άλλα 15 είδη, σε κάποιο άλλο δωμάτιο έχουν τα θηλαστικά κτλ.
Στο μακρύ κατάλογο των ζώων συγκαταλέγονται γενικά 25 θηλαστικά συν τα πουλιά και τα ασπόνδυλα. Το ζευγάρι αγαπά πολύ τη φύση και αποφάσισε να κάνει το σπίτι του καταφύγιο άγριων ζώων ενώ έχει διασώσει αρκετά ζώα.
Στο καταφύγιό τους φιλοξενούν 35 διαφορετικά είδη μεταξύ αυτών δύο σαύρες, 6 χαμαιλέοντες, δύο πύθωνες, τέσσερις ταραντούλες, δύο γιγαντιαίες χελώνες, δύο ρακούν και πολλά άλλα.

"Το να ζει κανείς με 80 ζώα είναι μια καταπληκτική εμπειρία", λέει ο 44χρονος Άλαν προσθέτοντας ότι δέχονται ζώα από την αστυνομία και το RSPCA αλλά και από απλούς ανθρώπους.
"Έχουμε αρκετοί δουλειά στο να χωρίζουμε τα θηράματα από τους θηρευτές", αναφέρει ενώ ομολογεί ότι τον δαγκώνουν συχνά οι ταραντούλες και τα φίδια.
Μάλιστα το καταφύγιο τους κοστίζει 20.000 λίρες το χρόνο ενώ δέχονται δωρεές και διεξάγουν φιλανθρωπίες αφού το ποσό είναι υψηλό.
Φυσικά τα παιδιά του ζευγαριού το διασκεδάζουν αφάνταστα. Όπως λέει ο μικρός Έντουαρντ "Εάν τελειώσω τα μαθήματά μου ο μπαμπάς με αφήνει να κρατήσω τον 4 μέτρων πύθωνα".
Πηγη : news247.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...