Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Η Ιταλία μας επέστρεψε 63 λαθρομετανάστες

http://cdn.thebest.gr/media/images/frontNews/wjugxkjjzs4cf14d977fee8.jpg

Επιστροφή στην Πάτρα για 63 λαθρομετανάστες που κατόρθωσαν να διαφύγουν στην Ιταλία, αλλά συνελήφθησαν από τις Ιταλικές λιμενικές αρχές. Οι μετανάστες, συνοδεία Ιταλών αστυνομικών επέστρεψαν σήμερα στην Πάτρα και οδηγήθηκαν στο Κρατητήριο του λιμανιού.

Πάτρα: Νταλίκα παρέσυρε μετανάστη

Το περιστατικό συνέβη σήμερα το απόγευμα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο μετανάστης επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο περπατώντας ανάμεσα σε δύο φορτηγά. Ο οδηγός της δεύτερης νταλίκας που εκινείτο στην εσωτερική πλευρά του δρόμου δεν πρόλαβε να αντιδράσει, με αποτέλεσμα να παρασύρει τον αλλοδαπό.
Ωστόσο, εκεί υπάρχουν φανάρια και η νταλίκα κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα ο μετανάστης να μην τραυματιστεί σοβαρά ή ακόμα και θανάσιμα. Ο αλλοδαπός μεταφέρθηκε στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίον, ενώ ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη αλλά με προφορική εντολή εισαγγελικού λειτουργού αφέθηκε ελεύθερος.

thebest.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...