Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

«Στη Ν.Δ. δεν χωράνε ούτε λαθρεπιβάτες, ούτε λιπόψυχοι»


Σαφές εσωκομματικό μήνυμα ότι στη Ν.Δ. «δεν χωράνε ούτε λαθρεπιβάτες, ούτε λιπόψυχοι» έστειλε πριν από λίγο με την...

 ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο αρχηγός της κ. Αντ. Σαμαράς. Παρουσία του τέως Πρωθυπουργού κ. Κ. Καραμανλή, ο οποίος τον χειροκρότησε αρκετές φορές, ο κ. Σαμαράς ξεκαθάρισε προς τους βουλευτές που σκέπτονται να συνταχθούν με την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, ότι «ο καθένας δίνει λόγο στη συνείδησή του και στην Ελλάδα».

Ο κ. Σαμαράς οριοθέτησε την …«κόκκινη γραμμή», πέρα από την οποία κανένας βουλευτής δεν μπορεί να κινηθεί δημιουργώντας πρόβλημα στη Ν.Δ.. Παράλληλα επιχείρησε να σταματήσει την εσωστρέφεια που κυριαρχεί στην Κ.Ο. τις τελευταίες ημέρες, μετά τη διαγραφή του κ. Ελ. Αυγενάκη και την ανεξαρτητοποίηση του κ. Γ. Κοντογιάννη, τονίζοντας.

«Μας παρακολουθούν όλοι» είπε και θέλοντας να δείξει ότι δεν υπάρχουν αποκλεισμοί διευκρίνισε πως έχει πλήρη εμπιστοσύνη σε όλους και συνέχισε: «Δεν περισσεύει κανένας. Σας θέλω και σας βλέπω όλοι δίπλα μου».

Ευθεία βολή στη Ντόρα

Χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά στην κυρία Μπακογιάννη, εξαπέλυσε βολές τόσο στην ίδια, όσο και στους βουλευτές που συντάσσονται μαζί της, μιλώντας και πάλι δημοσίως για «δεκανίκια» και για τη «συμμαχία των προθύμων».

Σε μια προσπάθεια να απαξιώσει πλήρως το εγχείρημα της «Δημοκρατικής Συμμαχίας», στο οποίο επίσης δεν αναφέρθηκε, ήταν αρκετά επικριτικός, αναδεικνύοντας, την κατ’ αυτόν αδιαφορία της κοινωνίας. «Όσοι κάνουν νέα κόμματα υποτίθεται για να εκφράζουν τις απαιτήσεις της κοινωνίας δείχνουν πως δεν έχουν καταλάβει την κατάσταση και τι συμβαίνει γύρω τους» είπε και συμπλήρωσε με ιδιαίτερα αιχμηρό τόνο: «Δεν θα πέσουμε στη στημένη παγίδα της εσωστρέφειας. Η πατρίδα έχει τόσα προβλήματα και είναι αυτή που μας υπαγορεύει να μην ασχολούμαστε με τα μικρά και ασήμαντα».

Επίθεση στο ΠαΣοΚ

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο κ. Σαμαράς για την οικονομική πολιτική που ακολουθείται και είναι χαρακτηριστικό ότι το μεγαλύτερο τμήμα της ομιλίας του ήταν σε αυτή την κατεύθυνση, παρά στα εσωκομματικά.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. υπεραμύνθηκε της στάσης του κόμματός του για την καταψήφιση του μνημονίου και ανέφερε ότι ο δρόμος που προτείνει για έξοδο από την κρίση είναι απολύτως ρεαλιστικό, ενώ μίλησε για το πλήρες αδιέξοδο της κυβερνητικής πολιτικής.

Ο κ. Σαμαράς, αφού υπογράμμισε ότι η Ν.Δ. «έβαλε πλάτη στα δύσκολα», πρότεινε συγκεκριμένα μέτρα, άσκησε τεκμηριωμένη κριτική, και ψήφισε τα μισά κυβερνητικά νομοσχέδια, επιτέθηκε με σφοδρότητα στο ΠαΣοΚ, λέγοντας: «Ο λαϊκισμός είναι στο DNA του ΠαΣοΚ η αλήθεια είναι το δικό μας πλεονέκτημα…Εμείς δεν είμαστε ΠαΣοΚ και δεν δεχόμαστε μαθήματα υπευθυνότητας από εκείνους που εφηύραν το λαϊκισμό, από αυτούς που έχουν αναγάγει την εξαπάτηση του λαού σε σύγχρονη επιστήμη» τόνισε και συνέχισε: «Δεν έχουμε ανάγκη το ψέμα γιατί το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Είμαστε το μόνο κόμμα που τολμά να κάνει αυτοκριτική και η αλήθεια είναι πως υπάρχει άλλη διέξοδος, με ταυτόχρονη αντιμετώπιση του ελλείμματος και του χρέους».

tovima.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...