Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

Θετικός σε κορωνοϊό μέλος της McLaren.Η ομάδα αποσύρεται από το GP της Αυστραλίας

Η McLaren ανακοίνωσε πως ένα μέλος της ομάδας της βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ο άνθρωπος που είχε τεθεί σε αυτοαπομόνωση μόλις είχε τα πρώτα συμπτώματα, περίμενε τα αποτελέσματα από τον έλεγχο, τα οποία επιβεβαίωσαν πως νοσεί από τον κορωνοϊό.

Ο Lewis Hamilton σε δηλώσεις είπε πως είναι έκπληκτος που επετράπη να διεξαχθεί το GP της Αυστραλίας, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις των υπολοίπων πιλότων, με τους Kimi Raikkonen και Sebastian Vettel να δηλώνουν πως δεν είναι πεπεισμένοι πως η Formula 1 έχει πάρει την σωστή απόφαση, την διεξαγωγή δηλαδή του GP της Αυστραλίας.
Εκτός από το μέλος της McLaren, ακόμη 8 άτομα (7 μέλη των ομάδων και 1 τοπικός φωτογράφος) εξετάστηκαν για κορωνοϊό, με τα 7 μέλη των ομάδων να μην νοσούν από τον ιό, ενώ το αποτέλεσμα του τεστ του φωτογράφου να μην έχει βγει μέχρι στιγμής.
Η McLaren ανακοίνωσε πως αποσύρεται από το GP της Αυστραλίας και παραμένει άγνωστο το κατά πόσο τελικά ο πρώτος αγώνας της χρονιάς θα διεξαχθεί κανονικά, την ώρα που το GP του Βιετνάμ φημολογείται πως αναβάλλεται.
https://www.autoblog.gr/2020/03/12/thetikos-se-korwnoio-melos-ths-mclaren-h-omada-aposyretai-apo-to-gp-ths-australias/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...