Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Μήνυμα των Πτυχιούχων Γεωπόνων ΤΕ της ΠΕΠΤΕΓ για τον κορονοϊό & τα μέτρα πρόληψης

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Οφείλουμε όλοι να αντιληφθούμε ότι αγνοώντας τις συστάσεις των ειδικών θέτουμε σε σοβαρό κίνδυνο ανθρώπους γύρω μας, που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.
Τα προληπτικά μέτρα, που ελήφθησαν για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονoϊού, θα πρέπει να τηρούνται υποχρεωτικά από όλους τους συμπολίτες μας .
Για αυτό το λόγο καλούμαστε ως υπεύθυνοι επιστήμονες να συμβάλλουμε όλοι μας ώστε να ενημερώσουμε όλους τους συμπολίτες μας και κυρίως τους αγρότες και κτηνοτρόφους με τους οποίους συνεργαζόμαστε και πορευόμαστε μαζί τους.
Καλούμε λοιπόν όλους τους συναδέλφους μας που είτε διατηρούν καταστήματα γεωργικών εφοδίων ως ελεύθεροι επαγγελματίες είτε εργάζονται στον ιδιωτικό ή στον δημόσιο τομέα να εφαρμόζουν τα μέτρα πρόληψης .
Άλλωστε,   όπως επισημαίνει και το Υπουργείο Υγείας με τις ανακοινώσεις του, τα μέτρα ατομικής και συλλογικής πρόληψης είναι υπόθεση και μέριμνα όλων μας.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΠΤΕΓ

https://www.pepteg.gr/index.php/2014-06-14-17-22-34/item/2189-minyma-ton-ptyxioyxon-geoponon-te-tis-pepteg-gia-ton-koronoio-ta-metra-prolipsis

https://stegitis.blogspot.com/2020/03/blog-post.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...