Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Επίθεση Καμμένου σε ΣΚΑΪ και Αλαφούζο [VIDEO]


«Με τις δημοσκοπήσεις των Πανεπιστημίου Μακεδονίας ήθελε να με αφήσει εκτός Βουλής»


Επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ αλλά και στον ιδιοκτήτη του, Γιάννη Αλαφούζο εξαπέλυσε λίγο μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.
Σε ερώτηση δημοσιογράφου του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού για το μέλλον της νέας κυβέρνησης, ο Πάνος Καμμένος τόνισε πως «ο ΣΚΑΪ του κυρίου Αλαφούζου με τις δημοσκοπήσεις του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ήθελε να με αφήσει εκτός Βουλής, γιατί αυτός που είχε πληρώσει τη δημοσκόπηση ήθελε να μας αφήσει εκτός. Οι εταιρείες δημοσκόπησης ήξεραν από την περασμένη εβδομάδα τη διαφορά του 6% ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ αλλά είχαν αποφασίσει να το κρύψουν από τον ελληνικό λαό. Ο Αλαφούζος μέσα από τις εφημερίδες του έλεγε ότι θα είμαστε εκτός Βουλής θέλοντας να επηρεάσουν τον κόσμο.Οι δημοσκοπήσεις είναι μία τεράστια απάτη και υπάρχει δόλος», τόνισε ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον Αλέξη Τσίπρα.

http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/1959166/epithesi-kammenou-se-skai-ke-alafouzo

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...