Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Ο κος MegaUpload.com ενώπιον δικαστηρίου για την έκδοσή του στις ΗΠΑ

Ενώπιον δικαστηρίου στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας βρίσκεται στις 21 Σεπτεμβρίου ο γερμανός επιχειρηματίας Kim Dotcom, όπου αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να εκδοθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες για να δικαστεί για καταπάτηση πνευματικών δικαιωμάτων, εκβιασμούς και ξέπλυμα χρήματος μέσω του δικτυακού τόπου μοιράσματος αρχείων Megaupload που ίδρυσε το 2005. Έχουν περάσσει περισσότερα από τρία χρόνια από τότε που αστυνομικοί με μαύρες στολές καταρριχήθηκαν από ψηλά για να τον βγάλουν από το safe room όπου κρυβόταν στην πολυτελή έπαυλή του στην χώρα.

Οι αμερικανικές αρχές υποστηρίζουν ότι ο Dotcom και τρία υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας του -οι Mathias Ortmann, Finn Batato και Bram van der Kolk- κόστισαν περισσότερα από 500 εκατομμύρια δολάρια στις εταιρείες παραγωγής κινηματογραφικών εταιρειών και τις δισκογραφικές. Από την άλλη, εξασφάλισε εαυτόν αποκομίζοντας περισσότερα από 175 εκατομμύρια δολάρια ενθαρρύνοντας τους χρήστες να αποθηκεύουν και να μοιράζονται περιεχόμενο που φέρει copyright, όπως ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Ο συνήγορος του Dotcom δήλωσε ότι ο πελάτης του δεν θα μπορέσει να αμυνθεί με ισότιμους όρους, καθώς τα περιουσιακά του στοιχεία «έχουν παγώσει», στην μεγαλύτερη υπόθεση πνευματικών δικαιωμάτων στην ιστορία. Παρ'όλα αυτά, ο Dotcom έχει ιδρύσει στις ΗΠΑ την υπηρεσία MEGA, αν και λέγεται ότι έχει αποστασιοποιηθεί από την λειτουργία της.

Εάν ο Dotcom και οι συνεργάτες τους δικαστούν στις ΗΠΑ με τις κατηγορίες που τους βαρύνουν αντιμετωπίζουν βαριές ποινές φυλάκισης -δεκαετίες, αναφέρει ο βρετανικός Guardian. Το δικαστήριο της Νέας Ζηλανδίας καλείται να αποφασίσει όχι για την ενοχή τους αλλά και για την έκδοσή τους στις ΗΠΑ και η διαδικασία αυτή αναμένεται να διαρκέσει εβδομάδες.

Πηγή : http://tech.in.gr/news/article/?aid=1500027105

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...