Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

To ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ της ΑΝΕΚ άλλαξε όνομα σε ΚΥΔΩΝ

"ΚΥΔΩΝ" ένα όνομα σύμβολο για την ΑΝΕΚ. Το όνομα του πρώτου πλοίου της Κρητικής ναυτιλιακής εταιρείας. Από το 1970 και το πρώτο ΚΥΔΩΝ μέχρι σήμερα το ίδιο όνομα χρησιμοποίησαν και άλλα πλοία της εταιρείας όπως το σημερινό Ιεράπετρα αλλά και το Ελ. Βενιζέλος ως Κύδων ΙΙ. Πριν λίγες ημέρες το ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ πήρε αυτό το ιστορικό όνομα και είναι πολύ πιθανό να δούμε πλοίο με το όνομα ΚΥΔΩΝ να μπαίνει στα Χανιά μετά από πολλά χρόνια. Το nautilia.gr φωτογράφισε το ΚΥΔΩΝ στη μεγάλη πλωτή δεξαμενή Περάματος και σας το παρουσιάζει. Το ΚΥΔΩΝ κατασκευασμένο το 1990 στα ναυπηγεία MITSUBISHI στην Ιαπωνία με μήκος 192μ και πλάτος 29μ. Έχει μεταφορική ικανότητα 1500 επιβατών και 703 Ι.Χ ενώ μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα έως 25 κόμβους.


http://www.nautilia.gr/new/site/index.php?option=com_content&view=article&id=2885:qq-&catid=45:2010-09-14-08-55-21&Itemid=98 







Το πλοίο "ΚΥΔΩΝ" ναυπηγήθηκε στα Ναυπηγεία MITSUBISHI της Ιαπωνίας και είναι το μοναδικό πλοίο της γραμμής Βενετία-Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα-Πάτρα που βραβεύτηκε από τη Γερμανική Λέσχη Αυτοκινητιστών ADAC. Παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και ανταποκρίνεται απολύτως στις απαιτήσεις του σύγχρονου ταξιδιώτη. Το πλοίο είναι πλήρως αυτοματοποιημένο, διαθέτει δύο κύριες μηχανές και τα πιο σύγχρονα μέσα ασφαλούς πλοήγησης.


http://web.anek.gr/portal/page/portal/ANEK_prod/Fleet_2#tab_mmu

Το πλοίο εχει μπει στη γραμμή Σούδα - Πειραιά και την ημέρα των εκλογών ηταν στο λιμάνι της Σούδας..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...