Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή, 1 Μαΐου 2015

Κατώτερα των προβλέψεων τα οικονομικά του Twitter

Αρκετά κατώτερα των προβλέψεων από πλευράς αναλυτών ήταν τα οικονομικά αποτελέσματα που κατέγραψε το α’ τρίμηνο του 2015 η υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης Twitter, μειώνοντας τις προσδοκίες της για το υπόλοιπο του έτους….

Αυτό εξαιτίας της μικρότερης από το αναμενόμενο απόδοσης ορισμένων διαφημιστικών της προϊόντων, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς επικαλούμενο σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία.
Οι συνολικές πωλήσεις για το α’ τρίμηνο, που έληξε στις 31 Μαρτίου, έφτασαν τα 436 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Twitter, σημειώνοντας άνοδο της τάξης του 74% σε σχέση με το προηγούμενο έτος – 205,5 εκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, οι αναλυτές ανέμεναν κέρδη της τάξης του 97% και 457 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Ρόιτερς.
Η εταιρεία κατέγραψε ζημιές 162 εκατομμυρίων δολαρίων για το α’ τρίμηνο, σχεδόν 23% σε σχέση με την ίδια περίοδο το προηγούμενο έτος.

http://www.trelokouneli.gr/katotera-ton-problepseon-ta-oikonomika-tou-twitter/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...