Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Χαλκιδική: Ηλικιωμένη πωλούσε λαθραία τσιγάρα στο σπίτι της

Σε κέντρο διακίνησης λαθραίων τσιγάρων είχε μετατρέψει το σπίτι της στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής μια ηλικιωμένη γυναίκα. Εκεί δεχόταν την πελατεία της για να μην δίνει στόχο και διέθετε εκατοντάδες πακέτα…

προς πώληση!
Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος πληροφορήθηκαν την παράνομη δραστηριότητα της 75χρονης Ελληνίδας και άρχισαν να παρακολουθούν διακριτικά την κατοικία της. Όταν είδαν έναν 59χρονο να βγαίνει κρατώντας ένα πακέτο αδασμολόγητων τσιγάρων που είχε μόλις αγοράσει, τον συνέλαβαν και έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι. Σε έναν εξωτερικό χώρο, βρήκαν κρυμμένα 809 πακέτα τσιγάρων χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης.
Τα πακέτα κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο Τελωνείο των Νέων Μουδανιών, όπου υπολογίστηκε ότι το ύψος των διαφυγόντων φόρων έφτανε τα 3.421,70 ευρώ! Η 75χρονη συνελήφθη και παραπέμφθηκε μαζί με τον πελάτη της στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής με κατηγορίες για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

 http://www.trelokouneli.gr/chalkidiki-hlikiomenh-polouse-lathraia-tsigara-sto-spiti-ths/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...