Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο, 2 Μαΐου 2015

Η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια και οι βίζιτες για €400 το βράδυ!

«Τερπνόν» το τραγούδι, ωφέλιμο… το γέμισμα του πορτοφολιού της τραγουδίστριας μετά από μία «ροζ νύχτα»!

Μπορεί λοιπόν η εμφάνιση της οικονομικής ύφεσης να … εξαφάνισε τους μεγάλους «χορηγούς», αυτούς δηλαδή εκείνους που κάποτε πλήρωναν πολλά για να «γευθούν» την αοιδό και στο κρεβάτι τους (μετά την εμφάνισή της στην πίστα), όμως κάποια “άτακτα” κορίτσια συνεχίζουν την ροζ δράση τους!Πληροφορίες αναφέρουν πως εντυπωσιακή αοιδός, η οποία κατά την φετινή χειμερινή σεζόν εμφανίζεται σε κέντρο διασκέδασης της Πάτρας “τσιμπάει” πελάτες έναντι του χρηματικού ποσού των 400 ευρώ! Αυτή είναι η ταρίφα των “ροζ” ραντεβού που κλείνει με τους θαμώνες του κέντρου οι οποίοι στη συνέχεια μετατρέπονται και σε πελάτες της! Αν και η πρωταγωνίστρια του ρεπορτάζ, κινείται υπό άκρα μυστικότητα, την πάτησε από κάποια στόματα που «άνοιξαν»!
Τι είχε συμβεί; Κάποιοι που πλήρωσαν το 400άρι για να απολαύσουν μία βραδιά μαζί της, άρχισαν να συζητούν… για τις επιδόσεις της! Γιατί βλέπετε εκτός από φωνή έχει και… κορμί! Και μάλιστα κορμί που κάνει… θαύματα! Οι συζητήσεις και τα κους κους αρκετά, έτσι πολλοί πλέον γνωρίζουν ότι η συγκεκριμένη αοιδός εκτός από νυχτοκάματο λαμβάνει και… ξημερωκάματο, αφού συχνά πυκνά κατεβαίνει από την πίστα και… ανεβαίνει σε κρεβάτι!Σύντομα θα επανέρθουμε στο θέμα με νέες και πιο “πικάντικες” αποκαλύψεις , αφού το παρασκήνιο της υπόθεσης είναι συναρπαστικό .

 http://pestomou.info/panikos-i-gnosti-ellinida-tragoudistria-ke-i-vizites-gia-e400-to-vradi/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...