Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2015

Βρέθηκε πτώμα στο Norman Atlantic έναν μήνα μετά την τραγωδία!

Δεν έχει τέλος η τραγωδία του Norman Atlantic…. Ένα μήνα μετά το δυστύχημα οι ιταλικές αρχές ανακοίνωσαν ότι στο κατάστρωμα τέσσερα του πλοίου εντοπίστηκε μέσα σε καμπίνα φορτηγού που κάηκε ολοσερώς ένα πτώμα.
Ήδη η σορός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Μπάρι ώστε να υπάρξει νεκροψία, ενώ οι ιταλικές αρχές δεν αποκλείουν να υπάρχουν περισσότερα πτώματα στο εσωτερικό του πλοίου το οποίο ακόμη τόσο καιρό μετά δεν έχει ελεγχθεί πλήρως.

Το επόμενο βήμα στη σορό που εντοπίστηκε θα είναι η προσπάθεια αναγνώρισης, έργο πολύ δύσκολο, όπως διευκρινίζεται, λόγω της κατάστασης στην οποία έχει εντοπιστεί το σώμα.
Το σημείο που εντοπίστηκε η σορός ωστόσο κάνει τις αρχές να πιστεύουν ότι πρόκειται για έναν από τους οδηγούς φορτηγών που κοιμόταν στην καμπίνα του οχήματός του και δεν πρόλαβε να εγκαταλείψει το σημείο. Στην αναγνώριση θα βοηθήσει και το ίδιο το όχημα.
 
makeleio.gr
http://alertgr.blogspot.gr/2015/02/norman-atlantic.html#.VNCSKi5saCs

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...