Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2015

Πέθανε η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον

Παγκόσμια συγκίνηση για τον θάνατο της κόρης της Γουίτνεϊ Χιούστον...
Όπως αναφέρει η mailonline, οι γιατροί βγάλανε την Μπόμπι Κριστίνα από την μηχανική υποστήριξη πέντε μέρες αφότου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Ήδη τα νέα για την υγεία της δεν ήταν καθόλου καλά από το απόγευμα κιόλας όταν οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένεια ότι θα έπρεπε να είναι προετοιμασμένη για όλα μιας και οι ελπίδες για να μπορέσει να το ξεπεράσει όλο αυτό ήταν ελάχιστες.

Οι συγγενείς της και οι δικοί της άνθρωποι είχαν πάει στο νοσοκοκείο όπου νοσηλευόταν για να της πούνε το τελευταίο αντίο.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας της, Μπομπι Μπράουν ο οποίος τις τελευταίες ημέρες δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει γι αυτό που συνέβαινε στο παιδί του ενώ τώρα είναι σε κατάσταση σοκ καθώς η Μπόμπι Κριστίνα έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 21 ετών.

Να θυμίσουμε ότι η Μπόμπι Κριστίνα βρέθηκε στην μπανιέρα του σπιτιού της αναίσθητη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και βρισκόταν σε κώμα και με μηχανική υποστήριξη. Η αιτία όπως λέγανε πολλές πληροφορίες ήταν χρήση ναρκωτικών ωστόσο τίποτα ακόμα δεν είναι επιβεβαιωμένο.

Τα "καμπανάκια" για την υγεία της Μπόμπι Κριστίνα είχαν αρχίσει να χτυπάνε αμέσως μετά τον θάνατο της μητέρα της, Γουίτνεϊ Χιούστον. Άνθρωποι από το περιβάλλον της λέγανε πως η νεαρή κοπέλα δεν μπορούσε να διαχειριστεί τον χαμό της μητέρας της και πως είχε αρχίσει να παίρνει άσχημους δρόμους...

Τραγική ειρωνεία σε όλο αυτό είναι πως η Μπόμπι Κριστίνα έφυγε τελικά από την ζωή με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο έφυγε και η μητέρα της το 2012.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/02/blog-post_849.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...