Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2015

Κόκκινος συναγερμός: Η Ρωσία θέτει σε ετοιμότητα μάχης τους πυρηνικούς πυραύλους

Ίσως να πρόκειται για σύμπτωση, όμως μία ημέρα πριν την άφιξη του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Τζον Κέρι στο Κίεβο (μια επίσκεψη που «συνέπεσε» με την υποτίμηση κατά... 35% του τοπικού νομίσματος) όπου μεταξύ άλλων συζητήθηκαν οι παραδόσεις όπλων στους Νεοναζί δολοφόνους, η Ρωσία αποφάσισε να ξεκινήσει στρατιωτικές ασκήσεις μεγάλης κλίμακας σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Στα πλαίσια των ασκήσεων, η ηγεσία των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων ανέπτυξε πυρηνικούς βαλλιστικούς πυραύλους μέσου βεληνεκούς σε διάφορα σημεία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το πρακτορείο Itar Tass, «περίπου 700 μονάδες στρατιωτικού εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένων εκτοξευτών πυραύλων έχουν αναπτυχθεί στις περιοχές Τβερ, Ιβάνοβο, Κίροφ, Ιρκούτσκ, Αλτάι και στη Δημοκρατία της Μαρί Ελ».
Επίσης, στη Νότια Στρατιωτική Περιοχή (Juvo) της Ρωσικής Ομοσπονδίας, στην οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται και η Κριμαία, άρχισαν μεγάλης κλίμακας ασκήσεις καταπολέμησης ενδεχόμενης επίθεσης με χημικά όπλα και ακτινοβολία καθώς και μαθήματα προστασίας από επιθέσεις αυτού του τομέα.

Στην άσκηση λαμβάνουν μέρος περισσότεροι από 1.700 εξειδικευμένοι στρατιωτικοί καθώς και 350 αξιωματικοί από όλα τα όπλα με τον ανάλογο στρατιωτικό και ειδικό εξοπλισμό.

Η άσκηση αναπτύσσεται σε επτά περιοχές, στο Βόλγκογκραντ, Σταυρούπολη και περιοχές του Κράσνοντάρ, επίσης στην Κριμαία, στην βόρεια Οσετία και παραμεθόριες περιοχές με Αρμενία.

Η στρατιωτική υπηρεσία διευκρίνισε ότι διενεργούνται δραστηριότητες κατάρτισης σε μηχανές αναγνώρισης- ανίχνευσης τοξικών ουσιών και ραδιενεργούς μόλυνσης.

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, οι ασκήσεις θα διαρκέσουν δύο μήνες.

 http://www.rizopoulospost.com/kokkinos-synagermos-h-rwsia-thetei-se-e/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...