Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015

Ρωσία: Επιπτώσεις στην αμυντική βιομηχανία

Οι κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στη Ρωσία είχαν επιπτώσεις στην αμυντική βιομηχανία της χώρας η οποία πλέον σχεδιάζει να αντικαταστήσει όλες τις εισαγωγές της με είδη που θα κατασκευάζει η ίδια μέχρι το 2017, ανακοίνωσε σήμερα…

ο επικεφαλής του ρωσικού κρατικού ομίλου Rostec.
"Οι κυρώσεις μας έδωσαν την ώθηση να κάνουμε δική μας παραγωγή", δήλωσε ο Σεργκέι Τσεμέζοφ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο περιθώριο ενός συνεδρίου που διεξάγεται στο Άμπου Ντάμπι, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
"Πριν από τις κυρώσεις εφοδιαζόμασταν από την Ουκρανία που έχει πολλές αμυντικές βιομηχανίες. Μέχρι το 2017 σχεδιάζουμε να αντικαταστήσουμε όλες τις εισαγωγές μας", πρόσθεσε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Ο Τσεμέζοφ άφησε επίσης ανοιχτό το ενδεχόμενο να μειωθεί ο αμυντικός προϋπολογισμός της Ρωσίας για φέτος. "Μπορεί να συρρικνωθεί λίγο, γύρω στο 10%, όμως ακόμη δεν έχει ληφθεί απόφαση", σημείωσε.
Η Ρωσία έχει υπογράψει συμβάσεις ύψους 40 δισ. δολαρίων για την παράδοση οπλικών συστημάτων στην Ινδία, την Κίνα και σε χώρες της Μέσης Ανατολής και της Λατινικής Αμερικής μέσα στα επόμενα 3-4 χρόνια.

 http://www.trelokouneli.gr/rosia-epiptoseis-sthn-amuntiki-biomhchania/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...