Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015

Η «μάχη» για το KickassTorrents

Μετά το PirateBay (το οποίο «πέφτει» κατόπιν επεμβάσεων των αρχών και επανέρχεται) και το Isohunt, φαίνεται ότι ήταν η σειρά του δημοφιλούς torrent site (διαμοιρασμού αρχείων), KickassTorrents, να δώσει «μάχη για την επιβίωση».

Το δημοφιλές site – ένα από τα δημοφιλέστερα στο Διαδίκτυο- φαίνεται κανονικά offline, με το σομαλικό domain (όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα στο Torrentfreak) να έχει χαρακτηριστεί ως «banned».

Το KickassTorrents είναι ένα από τα δημοφιλέστερα torrent sites του διαδικτύου, και αυτό το κατέστησε στόχο των copyright holders. Ανά τα χρόνια έχει «μετακομίσει» πολλές φορές, και τελευταία λειτουργούσε από το Kickass.so.

Ωστόσο, δεν είναι πλέον δυνατή η πρόσβαση εκεί, ούτε μέσω παλαιότερων εναλλακτικών όπως το kickass.to – αν και επί της παρούσης φαίνεται να είναι δυνατή η πρόσβαση μέσω «proxy» διεύθυνσης.


ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
http://www.thegreekz.com/forum/showthread.php?726422-%CE%97-%C2%AB%CE%BC%CE%AC%CF%87%CE%B7%C2%BB-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-KickassTorrents

YouGreeks : το kickass.to ειναι ανοικτό.... τωρα τι λενε... το Kickass.so ειναι όντως κλειστό...
εδώ ολα τα Ξένα τόρρεντ sites...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...