Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014

Ψηφίστηκε η τροπολογία για την διπλή εξεταστική των φοιτητών σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ


Υπερψηφίστηκε στη Βουλή, η τροπολογία του υπουργείου Παιδείας με την οποία μεταξύ άλλων δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους φοιτητές των πανεπιστημίων και ΤΕΙ, να εξεταστούν κατά την εξεταστική περίοδο του Φεβρουαρίου και του Ιουνίου του 2015, σε όλα τα μαθήματα που οφείλουν, ανεξαρτήτως εάν αυτά έχουν διδαχθεί το χειμερινό ή το εαρινό εξάμηνο.
Συγκεκριμένα η τροπολογία ορίζει τα εξής:
«Οι φοιτητές των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ (ΑΕΙ) έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν στην εξεταστική περίοδο του Φεβρουαρίου και Ιουνίου 2015 σε όλα τα μαθήματα που οφείλουν από προηγούμενα εξάμηνα, ανεξάρτητα εάν αυτά διδάσκονται σε χειμερινό ή εαρινό εξάμηνο” .
Η τροπολογία δεν αφορά τους “λιμνάζοντες” καθώς ,ήδη με τροπολογία που ψηφίστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, μπορούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις του Φεβρουαρίου.
Η τροπολογία αφορά αποκλειστικά όλους τους φοιτητές που οφείλουν μαθήματα από προηγούμενα εξάμηνα, ανεξάρτητα εάν αυτά διδάσκονται σε χειμερινό ή εαρινό εξάμηνο.
Πρόκειται για μαθήματα που βάσει του ισχύοντος νόμου οι φοιτητές θα τα έδιναν τον Ιούνιο.


Read : http://www.foititikanea.gr/φοιτητής/2369-ψηφίστηκε-η-τροπολογία-για-την-διπλή-εξεταστική-των-φοιτητών-σε-πανεπιστήμια-και-τει-οριστικο#ixzz3Ml8wgjSG

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...