Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014

Διέρρευσε το οπτικοακουστικό υλικό για την υπόθεση Χαϊκάλη


Στο Διαδίκτυο έχει διαρρεύσει τις τελευταίες ώρες οπτικοακουστικό υλικό που φέρεται να προέρχεται από καταγραφή συνομιλίας του ανεξάρτητου βουλευτή Παύλου Χαϊκάλη με τον φερόμενο ως μεσάζοντα για απόπειρα χρηματισμού…

του Γιώργο Αποστολόπουλο.
Πρόκειται για φωτογραφίες και ηχητικό από τη μαγνητοφώνηση που κυκλοφορούν σε αρκετά sites και blogs, ενώ πλέον έχει κυκλοφορήσει και βίντεο, αν και δεν μπορεί να διαπιστωθεί η γνησιότητα των φωνών που ακούγονται σε αυτό.
Το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί το υλικό που προσκόμισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Παύλος Χαικάλης από τις αρχές παρά το γεγονός ότι θεωρείται «παράνομο» εξετάζεται τις τελευταίες ώρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο «τραπέζι» έχει πέσει πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου σύμφωνα με την οποία μπορεί να γίνει χρήση ανάλογου υλικού εφόσον αφορά ενδεχόμενη διάπραξη δωροδοκίας κρατικού λειτουργού.
Το υλικό εστάλη νωρίτερα από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος ωστόσο το έστειλε στον εισαγγελέα Π. Παναγιωτόπουλο ως παράνομο, αφού αποτελεί προϊόν μαγνητοσκόπησης χωρίς τη συναίνεση του ατόμου που καταγράφεται.
Αντίστοιχη ήταν άλλωστε η αντίδραση της κυβέρνησης και όταν είχε δοθεί στη δημοσιότητα το περίφημο βίντεο με τη μαγνητοσκοπημένη συνομιλία του Ηλία Κασιδιάρη με τον τότε γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο, για το οποίο άλλωστε έχει αρθεί και η ασυλία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

 http://www.trelokouneli.gr/dierreuse-to-optikoakoustiko-uliko-gia-thn-upothesh-cha-kalh-2/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...