Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014

Μυστήριο με την υγεία του Βλαντιμίρ Πούτιν: Έχει καρκίνο ο πρόεδρος της Ρωσίας;

Μύλος επικρατεί τις τελευταίες ημέρες με την υγεία του Ρώσου προέδρου με τις φήμες... που τον θέλουν να αντιμετωπίζει σοβαρή ασθένεια να οργιάζουν. Δυτικά μέσα κάνουν λόγο για καρκίνο στο πάγκρεας, ωστόσο, ρωσικά πρακτορεία, αλλά και το Κρεμλίνο διαψεύδουν την είδηση.

Ολα ξεκίνησαν από ένα δημοσίευμα της New York Post η οποία, πριν από μερικές ημέρες, υποστήριξε ότι ο Ρώσος πρόεδρος πάσχει από καρκίνο στο πάγκρεας, ενώ, η ασθένεια βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο. Η εφημερίδα, μάλιστα, υποστήριξε ότι ο κ. Πούτιν υποβλήθηκε πρόσφατα σε ειδική θεραπεία από Γερμανό γιατρό τον οποίο είχε γνωρίσει πριν από πολλά χρόνια στην Ανατολική Γερμανία.

Τα δημοσιεύματα αναπαράγει και η γαλλική «Le Figaro» και άλλα δυτικά μέσα, ωστόσο, τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης διαψεύδουν την είδηση.

Το ρωσικό πρακτορείο «TASS», επικαλούμενο τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, μεταδίδει ότι ο Ρώσος πρόεδρος χαίρει άκρας υγείας, ενώ, ο Πέσκοφ φέρεται να τονίζει «Οι άνθρωποι που κυκλοφορούν αυτές τις φήμες , ψεύδονται. Όλα είναι καλά με τον Ρώσο πρόεδρο».

Ο Πέσκοφ, μιλώντας, σε άλλο ρωσικό μέσο ανέφερε χαρακτηριστικά «Δαγκώστε τη γλώσσα σας» θέλοντας να απαντήσει στις εικασίες.

Σημειωτέον ότι το 2012 είχαν κυκλοφορήσει φήμες για την υγεία του Ρώσου προέδρου με τα ΜΜΕ να αναφέρουν ότι οι συχνές μετακινήσεις του στο εξωτερικό πραγματοποιούνταν για να υποβληθεί σε θεραπείες.
 
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/10/blog-post_9515.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...