Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

H sexy selfie ενός κοριτσιού έγινε viral, αλλά όχι για τον λόγο που υποθέσατε

H Alyssa από την Louisiana των ΗΠΑ ανέβασε μία εντυπωσιακή selfie της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.
Συνόδευσε τη φωτογραφία με την εξής λεζάντα: «Πηγαίνω για δείπνο, γιατί χρειάζομαι κάποια δικαιολογία για να φορέσω αυτή την τουαλέτα».


Η φωτογραφία της προκάλεσε φρενίτιδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά όχι λόγω της σαγηνευτικής εμφάνισης της κοπέλας ούτε λόγω του εντυπωσιακού της φορέματος.
Η selfie της έκανε τον γύρο του διαδικτύου λόγω της ακαταστασίας που επικρατούσε στο δωμάτιο της Alyssa, στο οποίο υπήρχαν παντού πεταμένα ρούχα, καλλυντικά, τρόφιμα ακόμη κι ένα ποντίκι (;)!
Η Alyssa έλαβε δεκάδες σχόλια από τους χρήστες του Twitter oι οποίοι επισήμαιναν με κάθε τρόπο την αηδία μου αισθάνθηκαν βλέποντας το δωμάτιο της νεαρής κοπέλας σ΄αυτό το χάλι.
Κάποιος από αυτούς της έγραψε: «Πώς μπορείς να βγάζεις selfie γνωρίζοντας ότι το δωμάτιό σου βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση;».
Και κάποιος άλλος αστειευόμενος, σχολίασε: «Και μετά από το δείπνο θα φάει για επιδόρπιο τα γλυκίσματα που βρίσκονται πεταμένα στο πάτωμα του δωματίου της».






Πηγή: http://www.express.co.uk/life-style/life/751547/twitter-viral-sexy-selfies-messy-room
http://www.huffingtonpost.gr/2017/01/09/eidiseis-gr-viral-h-sexy-selfie-enos-koritsiou-egine-viral-alla-oxi-gia-ton-logo-pou-upothesate-_n_14053752.html
http://kafedakigr.blogspot.com/2017/01/h-sexy-selfie-viral.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...