Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Προ των πυλών ο νέος χιονιάς – Πότε θα σαρώσει την Ελλάδα

Νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να πλήξει τη χώρα μας τις επόμενες ημέρες.
Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, ένα νέο βαρομετρικό χαμηλό κινείται στα βόρεια Βαλκάνια και τις επόμενες ημέρες θα φτάσει στα σύνορα της Ελλάδας.
Τα μοντέλα μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνουν απόλυτα ότι ο νέος χιονιάς θα πλήξει με σφοδρότητα την Ελλάδα καθώς ενδέχεται το βαρομετρικό να αλλάξει κατεύθυνση και να κινηθεί νοτιοανατολικά προς την Τουρκία.
Πρόκειται για ένα πολύ ισχυρό σύστημα με πολύ ψυχρές αέριες μάζες, ανάλογο της «Αριάδνης» και είτε πλήξει την Ελλάδα είτε την Τουρκία θα φέρει πυκνές χιονοπτώσεις και πολικές θερμοκρασίες.
Αυτό που σίγουρα έχει «κλειδώσει» για την Ελλάδα είναι το τσουχτερό κρύο, με την θερμοκρασία να αγγίζει για μια ακόμα φορά τους μηδέν βαθμούς.
Το νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να φτάσει στη χώρα μας στις 28 Ιανουαρίου και αν επιβεβαιωθούν τα μοντέλα τότε επί 3 τουλάχιστον ημέρες η Ελλάδα θα βάλλεται από χιονοπτώσεις και πολικές θερμοκρασίες.

Read more: http://www.newsbomb.gr/kairos/story/764145/kairos-pro-ton-pylon-o-neos-xionias-pote-tha-sarosei-tin-ellada#ixzz4WRZ8y0vE

 http://greekto.blogspot.gr/2017/01/blog-post_22.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...