Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Εγκυος σε δίδυμα η Αμάλ Αλαμουντίν -Τι αποκαλύπτει δημοσίευμα

Πριν από λίγες ημέρες η Αμάλ Αλαμουντίν έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλιά έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, Τζόρτζ Κλούνεϊ.
Το ζευγάρι έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση που έλαβε χώρα για το ντοκιμαντέρ «The White Helmets» του Netflix στο Λονδίνο. Η Αμάλ φόρεσε μια floral δημιουργία που αποκάλυπτε την φουσκωμένη κοιλιά της.
Aξίζει να σημειωθεί ότι δημοσιογράφος του laineygossip.com αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Αμάλ Αλαμουντίν δεν είχε πιει καθόλου αλκοόλ. Μόνο νερό.
Λίγες μέρες μετά, η Αμάλ Αλαμουντίν έκανε νέα δημόσια εμφάνιση, πυροδοτώντας τις φήμες περί εγκυμοσύνης.
H Aμάλ Αλαμουντίν τιμήθηκε σε δείπνο που παρατέθηκε για τις «Γυναίκες που ασκούν επιρροή» (Women of Impact) στο Νταβός της Σουηδίας την Τρίτη.
Ενα δημοσίευμα του InTouch Weekly φέρνει στο φως μια αποκάλυψη που «ταράζει» τα νερά της showbiz: «Η Αμάλ Αλαμουντίν όχι μόνο είναι έγκυος, αλλά περιμένει δίδυμα: ένα αγόρι και ένα κορίτσι». Το δημοσίευμα στηρίζεται στις δύο τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις της Αμάλ Αλαμουντίν: στη μία φορούσε ένα φλοράλ φόρεμα που έκανε εμφανή την φουσκωμένη κοιλιά της και στην άλλη ένα deux pieces που και πάλι τόνιζε την κοιλιά της που δεν φαινόταν και τόσο επίπεδη. Πηγή αναφέρει χαρακτηριστικά: «Οταν ο Τζωρτζ και η Αμάλ έμαθαν ότι περιμένουν δίδυμα, έμειναν έκπληκτοι αλλά και λίγο «φοβήθηκαν» γιατί και οι δύο είπαν ότι το ένα ήταν αρκετό. Τα νέα όμως τους έκαναν πολύ ευτυχισμένους. Σαν να χτύπησαν «jackpot.
Σύμφωνα με το InTouch, είναι μια πρόκληση για τον Τζωρτζ να έχει δύο παιδιά με τη μία. Ο πρώην ορκισμένος εργένης που έλεγε ότι δεν θα έκανε ποτέ παιδιά πετάει στα σύννεφα από χαρά. «Από εκεί που δεν περίμενε να κάνει παιδιά, η ιδέα να μεγαλώνει δύο παιδιά που θα τον φωνάζουν μπαμπά τον έχει ενθουσιάσει». «Ο Τζωρτζ θα είναι ένας απίστευτος μπαμπάς. Ηταν εργένης για μεγάλο χρονικό διάστημα και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν πόσο υπέροχος είναι με τα παιδιά» λέει η πηγή.

Πηγή bovary.gr
 http://www.thessaliatv.gr/comments/2695/egkyos-se-didyma-h-amal-alamoyntin--ti-apokalyptei-dhmosieyma/
 http://kafedakigr.blogspot.com/2017/01/blog-post_22.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...