Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

uTorrent γιατι πρεπει να εχεις την 2.2.1 Build 25273 έκδοση;




το uTorrent 2.2.1 Build 25273 είναι ότι καλύτερο έχει φτιαχτεί για τον διαμοιρασμό αρχείων
σε σχέση με παλαιότερες έχει καλύτερα γραφικά στοιχεία σε σχέση με νεότερες είναι τα προβλήματα με τα πρόσθετα και τις διαφημίσεις που ανεβάζουν θερμοκρασία και ρυθμό στον επεξεργαστή για αυτό από εδώ μπορείτε να κατεβάσετε με ένα κλικ την συγκεκριμένη έκδοση!
Καθώς και σε πολλους ελληνικούς και ξένους τράκερ εχουν απαγορευτή η επόμενες εκδόσεις και ζητάνε αυτην ή παλαιότερες ή καποιο αλλο πρόγραμα όπως το .... G3 Torrent  που μπορείτε να το δείτε αναλυτικά κανοντας κλίκ στο παρακάτω άρθρο!


G3 Torrent – Portable BitTorrent

 η παρακάτω εικόνα για την δωρεάν λήψη αφορά το uTorrent !!!

                                                        uTorrent 2.2.1 Build 25273


https://dl-web.dropbox.com/s/iiw71ftzj3ncwks/YOUGREEKS.BLOGSPOT.COM_uTorrent-2-2-1-Build-25273.exe?dl=0





 uTorrent: Update με κρυφό Bitcoin Mining malware

Στην τελευταία ενημέρωση, μαζί με το βασικό πρόγραμμα εγκαθίσταται κρυφά ένα κακόβουλο λογισμικό (malware) για την εξόρυξη bitcoins, καταναλώνοντας στο παρασκήνιο πόρους του επεξεργαστή.

Το λογισμικό αυτό που εγκαθίσταται φέρει την ονομασία Epic Scale και πιο συγκεκριμένα εξορύσσει litecoins με στόχο το κέρδος των προγραμματιστών του. Το πρόγραμμα αυτό έγινε αντιληπτό από διάφορους χρήστες αφού παρατήρησαν την ξαφνική αύξηση του ποσοστού χρήσης του επεξεργαστή.

Σε ανάρτηση εκπροσώπου του utorrent, στο επίσημο forum της εταιρείας προγραμματισμού, παραδέχτηκε πως η Epic Scale είναι ένας εξαιρετικός συνεργάτης τους και επιθυμούν να συνεχίσουν να παράγουν έσοδα για την εταιρεία.


Για όσους δεν είναι σίγουροι τι συμβαίνει ή τι σημαίνουν όλα αυτά, να σας ενημερώσουμε πως το litecoin/bitcoin mining είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος για να κερδίζουν από μολυσμένους με malware υπολογιστές διάφοροι διαδικτυακοί εγκληματίες, μέσω προγραμμάτων πολλαπλής διασυνδεσιμότητας με τρίτα (botnet). Tα botnet αυτά εκμεταλλεύονται την επεξεργαστική ισχύ των υπολογιστών των θυμάτων τους κι εκείνοι παράγουν διαδικτυακό χρήμα με μηδενικό κόστος.

Παρατηρώντας τη διαδικασία εγκατάστασης του προγράμματος utorrent, μαζί με το πρόγραμμα προτείνονται στο bundle προϊόντα τρίτων και διαφημίσεις, κάτι που καθιστά την εταιρεία κερδοφόρα. Μάλιστα στο πρόγραμμα, είναι ορατή μια μπάρα διαφήμισης πάνω από το πεδίο της ουράς λήψης. Επομένως, οι ισχυρισμοί της εταιρείας του uTorrent, πως το Epic Scale εγκαθίσταται μόνο από επιλογή του χρήστη δεν έχουν βάση, γιατί σε κανένα σημείο της εγκατάστασης δεν προτείνεται, αλλά με την εγκατάσταση του βασικού προγράμματος «κολλάει» κι αυτό μαζί. Αρκετοί μάλιστα δηλώνουν πως και με την απεγκατάσταση του προγράμματος Epic Scale από τον υπολογιστή τους, η κρυφή αύξηση πόρων του επεξεργαστή συνεχίζεται.

Διάφορες σελίδες διαμοιρασμού αρχείων P2P, έχουν καταγγείλει αυτήν την εφαρμογή και προτείνουν στα μέλη τους, την πλήρη κι ασφαλή απεγκατάσταση και αντικατάσταση με κάποιον άλλο torrent client.

 
techblog.gr

 www.btmaniac.org

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...