Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

ΙΜΙΑ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τούρκικος χάρτης αναγνώριζε την Ελληνική κυριαρχία, μέχρι που ήλθε ο Σημίτης!

Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΗΜΙΤΗ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ΤΑ ΙΜΙΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

Μία ιστορική αποκάλυψη του έγκριτου διπλωματικού συμβούλου, Σταύρου Σταθουλόπουλου στην Καθημερινή της Κυριακής έρχεται να αποκαλύψει για πρώτη φορά το μέγεθος της προδοσίας Σημίτη, την οποία εξαργύρωσε όπως έχει αποκάλυψη το Olympia με μίζες εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ από το ράλι των εξοπλιστικών που ακολούθησε. Σύμφωνα με τον έγκριτο διπλωματικό σύμβουλο, η ίδια η Τουρκία αναγνώριζε την ελληνική κυριαρχία στα Ίμια, αφού στους επίσημους χάρτες της οι νησίδες αναφέροντο με το ελληνικό τους όνομα, και την ένδειξη «Νήσος» (N.). Αντίθετα στις τουρκικές νησίδες, υπήρχε η τουρκική ονομασία και το πρόθεμα «Ad».

 

 

Έτσι, στον χάρτη τα Ίμια αναφέρονται με την Ελληνικότατη και ορθή ονομασία N. Limnia, το 1994 όπου είναι και η ημερομηνία εκτύπωσης του χάρτη. Χάρτη τον οποίο κατείχε επισήμως και η κυβέρνηση Σημίτη και όμως δεν χρησιμοποίησε ποτέ,  Παρότι η χρήση του ως επίσημο τουρκικό έγγραφο θα δικαίωνε αυτόματα τις ελληνικές θέσεις και θα απέτρεπε το αίσχος τον «Γκρίζων ζωνών» τις οποίες θεσμοθέτησε η κυβέρνηση Σημίτη!

Αντίθετα μετά το ανέλπιστο δώρο από τον προδότη Σημίτη, οι τούρκοι φρόντισαν απ’ ευθείας να αλλάξουν τον επίσημο τους χάρτη το 1997! Στον καινούριο χάρτη λοιπόν, η «N. Limnia»  Έχει μετονομαστεί ως «Ad. Kardak»!!  ενώ η «N. Zouka» δίπλα στα Ίμια, απλώς έμεινε αβάπτιστη επειδή δεν έβρισκαν τουρκικό όνομα να της δώσουν, στο άγχος τους να πλαστογραφήσουν τον χάρτη!

Φυσικά ούτε τότε η κυβέρνηση Σημίτη έβγαλε άχνα, αφού ήδη άρχιζε το μεγάλο φαγοπότι.

Η αποκάλυψη αυτή του χάρτη που τεκμηριώνει τις Ελληνικές θέσεις αρκεί για να ρίξει την διεφθαρμένη συμμορία του Σημίτη στα τάρταρα της ιστορίας, αφού ψηφίζοντας τον νόμο περί μη ευθύνης υπουργών φρόντισαν να ξεπλυθούν από τις κακουργηματικές ευθύνες τους. Αυτό όμως δεν ισχύει για τους υπουργούς του που έχουν βρεθεί με αδήλωτες καταθέσεις στην Ελβετία σε ονόματα συζύγων και κουμπάρων. Γεγονός που καθιστά το αδίκημα συνεχές, άρα δεν προκύπτει παραγραφή.  Όπως ακριβώς καταδικάστηκε ο Τσοχατζόπουλος.

 

 https://olympia.gr/2017/01/29/

 http://ethnofylakas.blogspot.gr/2017/01/blog-post_57.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...