Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Demy για τη Eurovision 2017

Το κοινό θα ψηφίσει το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει, ανάμεσα από τρία, σε ειδική εκπομπή για τον ελληνικό τελικό



Η νεαρή ποπ-σταρ Demy θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Κίεβο από τις 9 έως τις 13 Μαΐου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΡΤ, μαζί με τη Ντέμυ, Θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα το αχτύπητο δίδυμο της Eurovision ο Δημήτρης Κοντόπουλος( συνθέτης πολλών… γιουροβιζιονικών επιτυχίων, και όχι μόνο) και ο αγαπημένος σκηνοθέτης του μουσικού διαγωνισμού, Φωκάς Ευαγγελινός.
Σύντομα η ΕΡΤ θα παρουσιάσει σε ειδική εκπομπή για τον ελληνικό τελικό τρία τραγούδια ερμηνευμένα από την Demy, τα οποία θα τεθούν σε διαδικασία ψηφοφορίας από το τηλεοπτικό και διαδικτυακό κοινό.
Το τραγούδι που θα συγκεντρώσει τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων, θα αναδειχθεί ως η ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό.
Το δίδυμο της επιτυχίας
Ο Δ. Κοντόποτλος το 2008 έκανε παραγωγή του τραγουδιού "Shady Lady" της Ani Lorak για την ουκρανική συμμετοχή στο Γιουροβίζιον. Το κομμάτι βγήκε δεύτερο στο τελικό του διαγωνισμού. Το 2009 έγραψε για τον Σάκη Ρουβά το This Is Our Night" και το τραγούδι στη Μόσχα -  κατέληξε στην έβδομη θέση του τελικού. To 2013 επανέρχεται στην Eurovision γράφοντας το τραγούδι της αζερμπαιτζάνικης συμμετοχής Hold me το οποίο ερμήνευσε ο Farid Mammadov και κατάφερε να πάρει επάξια την 2η θέση (10 12άρια).
Ο Φωκάς Ευαγγελινός - εν συντομία - βρίσκεται πίσω από τη νίκη της Ελλάδας το το 2005 με την Έλενα Παπαρίζου και το «My Number one», χορογράφησε τον Σάκη Ρουβά με το «Shake it» (2004).
Στη Ρωσία, τη Eurovision το 2006 ο Dima Bilan τον εμπιστεύτηκε όπως και το 2008,ενώ η συνεργασία με το εξωτερικό συνεχίσθηκε το 2007 που έδωσε τα φώτα του στη Λευκορωσία και το «Work your magic» με τον Dimitry Koldun.
Η συνεργασία του Φωκά Ευαγγελινού με τον Δημήτρη Κοντόπουλο στη Eurovision, ξεκίνησε με την Ουκρανική συμμετοχή το 2008 και συνεχίσθηκε και με αυτή του Αζερμπαϊτζάν το 2013.
Η αγαπημένη της νεολαίας 
Η Demy ξεκίνησε τη μουσική της καριέρα, όταν η δισκογραφική εταιρία Panik την ανακάλυψε στο YouTube. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο τραγούδι του Μηδενιστή «Μια Ζωγραφιά» το οποίο είχε μεγάλη επιτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο. Το τραγούδι αυτό κέρδισε 2 βραβεία MAD, το ένα για το καλύτερο βίντεο κλιπ Hip Hop/Urban και το άλλο για το Ντουέτο της Χρονιάς.
Το τραγούδι της «Πόσες χιλιάδες καλοκαίρια» κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2012 και γρήγορα πήρε την πρώτη θέση στα ελληνικά τσαρτ. Επίσης, την ίδια χρονιά, συνεργάστηκε με τους Playmen στο τραγούδι "Fallin". Το καλοκαίρι του 2012 περιόδευσε σε Ελλάδα, Κύπρο και Ρωσία. Στις 28 Ιουλίου, 2012, η Demy εμφανίστηκε μαζί με τους Playmen, στο μουσικό φεστιβάλ Europa Plus στη Μόσχα. Το τραγούδι είχε γίνει πολύ γνωστό στη Ρωσία, και έφτασε στο νούμερο 1 στο Europa Plus Chart.
Στις 22 Οκτωβρίου 2012, κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι, «Η Ζωή». Το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της Demy, #1 κυκλοφόρησε στα τέλη του 2012 και έγινε πλατινένιο. Τον Μάιο του 2013 συμμετείχε στο The Sun του Alex Leon, το οποίο κέρδισε 2 βραβεία MAD.
 Τον Μάιο του 2014, κυκλοφόρησε το «Όσο Ο Κόσμος Θα Έχει Εσένα», μαζί με τον Έλληνα ράπερ Mike. Το τραγούδι κέρδισε 1 βραβείο στα MAD 2015, αυτό για το καλύτερο ντούετο της χρονιάς. Στις 22 Δεκεμβρίου κυκλοφόρησε το δεύτερο ολοκληρωμένο της άλμπουμ, «Ρόδινο Όνειρο», το οποίο περιελάμβανε 15 τραγούδια. Το 2015 ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής του The Music School, το οποίο προβλήθηκε στο Mega.
http://www.news.gr/psyhagogia/thleorash/article/295718/demy-gia-th-eurovision-2017-afth-einai-h-ellhnikh.html

http://kafedakigr.blogspot.com/2017/01/demy-eurovision-2017.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...