Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Το νοσοκομείο της Σύρου προειδοποιεί την γιατρό του Σειρηνάκη να προσέχει τις κινήσεις της [video]

Η Αφροδίτη Αδάμη δεν περνάει απαρατήρητη, με ασθενείς να βγάζουν βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα. Αυστηρή προειδοποίηση από το νοσοκομείο της Σύρου...


Η Πατρινή γιατρός συνεχίζει να είναι το κεντρικό θέμα συζήτησης στο νοσοκομείο της Σύρου. Για χάρη του έρωτα και λόγω γάμου η ιατρική ρόμπα καλύπτει οριστικά όπως όλα δείχνουν, το εντυπωσιακό κορμί της Αφροδίτης Αδάμη, που έγινε γνωστή από τις συμμετοχές της σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου. «Αυτά ανήκουν στο παρελθόν» λέει η πτυχιούχος ιατρικής του πανεπιστημίου Πατρών, που κάνει το αγροτικό της στη Σύρο. Η 25χρονη, Άννα Μαρία όπως είναι το πραγματικό της όνομα, αποφάσισε να κάνει στροφή για τα μάτια του Σέρβου αγαπημένου της. Έτσι άφησε πίσω τις ταινίες του Σειρηνάκη και πλέον ετοιμάζεται να γίνει καλή σύζυγος, νοικοκυρά και επιστήμονας. Η ίδια ποζάρει πλέον χαμογελαστή με την ιατρική ρόμπα, την ώρα που οι ασθενείς του νοσοκομείου, ρωτούν και προσπαθούν να δουν από κοντά την πιο διάσημη γιατρό του νησιού.

Η Άννα Μαρία Αδάμη δηλώνει πως της αρέσει η τηλεόραση και δεν ντρέπεται για το παρελθόν της. Όμως το νοσοκομείο του νησιού την έχει προειδοποιήσει πως θα την διαγράψει και θα της αφαιρέσει την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος αν δώσει νέα συνέντευξη με αναφορές στις ταινίες ερωτικού περιεχομένου.



Όπως λέει η ίδια βρίσκεται στην Ερμούπολη από τις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη και προσφέρει καθημερινά τις υπηρεσίες της, σε δεκάδες ασθενείς που φτάνουν στο νοσοκομείο του νησιού. »Πριν από αρκετούς μήνες γνώρισα τον άντρα της ζωής μου, τον Αλέξανδρο, που είναι από τη Σερβία και τον ερωτεύτηκα παράφορα. Τον περασμένο Νοέμβριο, παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο και είμαι πολύ ευτυχισμένη» λέει μεταξύ άλλων η 25χρονη και συνεχίζει.

«Ο άντρας αυτός με έκανε να δω τη ζωή με άλλο μάτι. Να αλλάξω ως άνθρωπος. Το μόνο που θέλω είναι να γίνω καλή σύζυγος και γιατρός και στο μέλλον να αποκτήσω μαζί του παιδιά, που θα ολοκληρώσουν την ευτυχία μας. Ασχολήθηκα με το χώρο των ερωτικών ταινιών, το έζησα και τέλος. Όλοι κάνουμε λάθη. Ωστόσο η ζωή προχωρά και σε όλους αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία. Μέσα από αυτό το λειτούργημα, θα γίνω καλύτερη ως άνθρωπος και ως σύζυγος. Ο άντρας μου είναι σπουδαίος και ασχολείται επαγγελματικά με τις τουριστικές επιχειρήσεις. Γνωρίζει για το παρελθόν μου και με στηρίζει στα νέα μου βήματα».

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2017/01/video_51.html
 http://kafedakigr.blogspot.com/2017/01/video_23.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...