Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Της κακομοίρας στην Γλυφάδα για τηλεοράσεις των 50 ευρώ.. στο σφυρί, περίπου 15.000 ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές!!!

Η μισή Αθήνα κατέβηκε στη Γλυφάδα….
Μεγαλώνουν οι ουρές στην αποθήκη της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ….



Σε τιμές αισθητά μικρότερες της αξίας τους,
βγαίνουν τελικά στο σφυρί, περίπου 15.000 ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές της εταιρείας Ηλεκτρονική, που άφησε εκατοντάδες ανέργους αλλά και απλήρωτους προμηθευτές σε ολόκληρη την χώρα, οι οποίοι ακόμα ελπίζουν να λάβουν τα οφειλόμενα χρήματά τους, μέσα από τη διαδικασία της εκποίησης των στοκαρισμένων εμπορευμάτων.
Η εκποίηση των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιανουαρίου στη Γλυφάδα, ενώ αύριο Σάββατο 21/1, και επίσης στις 25 και 28 του τρέχοντος μηνός, θα πραγματοποιηθεί η έκθεση των προϊόντων, για μία πρώτη επαφή των αγοραστών μαζί τους, αφού σκοπός είναι από την εκποίηση τους να συγκεντρωθεί το ποσό των 500.000 ευρώ.






   



Σύμφωνα με δηλώσεις των εργαζομένων της Ηλεκτρονικής Αθηνών αναφορικά με την εκποίηση των εμπορευμάτων, δεν υπάρχει ακόμη κάποια ενημέρωση από την σύνδικο για την διαδικασία καθώς η ενημέρωση τους θα γίνει την Παρασκευή.
Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, η διαδικασία θα έχει ως εξής: Οι ενδιαφερόμενοι πελάτες θα πηγαίνουν στο κατάστημα της Γλυφάδας, θα παραλαμβάνουν έναν κωδικό για το προϊόν που τους ενδιαφέρει και ακολούθως θα πηγαίνουν στο Πρωτοδικείο οπού και θα γίνεται ο πλειστηριασμός του προϊόντος.
Πάντως να σημειωθεί ότι εκκρεμεί ακόμα η απόφαση του δικαστηρίου καθώς οι τράπεζες έχουν κάνει ασφαλιστικά μέτρα για κατάσχεση των εμπορευμάτων, με την απόφαση να βγαίνει στις 10 Φεβρουαρίου.
Οι επόμενες είκοσι ημέρες είναι κρίσιμες και ζητούμενο για όλους αυτούς που αναμένουν δεδουλευμένα, είναι να προχωρήσει απρόσκοπτα η εκποίηση. Σε περίπτωση όμως που η απόφαση δικαιώνει τις τράπεζες, τότε όπως λένε, «ο αγώνας μας είναι μάταιος», εάν όμως δικαιωθούν οι εργαζόμενοι της Ηλεκτρονικής Αθηνών η διαδικασία θα συνεχιστεί κανονικά.

http://www.trelokouneli.gr/tis-kakomiras-tin-glyfada-gia-tileorasis-ton-50-evro/
http://kafedakigr.blogspot.com/2017/01/50-15000.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...