Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Η αδέκαστη Τατιάνα που έδωσε λόγο σε παιδεραστή και έκλεισε το τηλέφωνο σε γονιό που ήθελε να πει την γνώμη του! [ βίντεο]

Χουντικές καταστάσεις απο την Στεφανίδου: «Άντε γεια! Κλείστε τον…»

 

 

ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΦΙΜΩΝΕΙ
Η παρουσιάστρια έβγαλε στον αέρα της εκπομπής γονείς από το σχολείο, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί ήδη καταγγελίες για ξύλο και αδιαφορία της αστυνομίας, σχετικά με το συμβάν.
Στη συνέχεια λοιπόν κάλεσε τον κόσμο εάν υπάρχει άλλος που να θέλει να βγει στον αέρα και λίγο μετά είχαμε την παρέμβαση, που έμελλε να κάνει έξαλλη την παρουσιάστρια. Ένας γονιός λοιπόν βγήκε επώνυμα και ζήτησε να αποκαταστήσει την αλήθεια, λέγοντας ως η Χρυσή Αυγή δεν προκάλεσε κανέναν, αλλά αντίθετα υπήρχαν ΜΚΟ και αριστεριστές που προκάλεσαν.Δείτε το διάλογο στο 2:39
   
Τότε η Τατιάνα Στεφανίδου αντέδρασε: «Ααα είστε Xρυσαυγίτης και πήρατε να υπερασπιστείτε αυτές τις πράξεις. Άντε γεια! Κλείστε τον παρακαλώ πολύ. Θα συνομιλήσω με τον Χρυσαυγίτη πήρε να υπερασπιστεί αυτή την πράξη; Κι ας με βρίσει η Χρυσή Αυγή όσο θέλει… ούτως ή άλλως το κάνει χρόνια, δεν με πειράζει».

http://www.trelokouneli.gr/chountikes-katastasis-apo-tin-stefanidou-ante-gia-kliste-ton/



Το ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ της Τατιάνας Στεφανίδου

Σε αυτό το βίντεο βλέπουμε τι εννοούν οι συστημικοί δημοσιογράφοι όταν λένε "έρευνα" και "ρεπορτάζ".


 Η Στεφανίδου θέλησε να κάνει έρευνα σχετικά με την ένταση που προκλήθηκε σε σχολείο του Περάματος λόγω της απόφασης των κυβερνώντων να εισαχθούν στο συγκεκριμένο σχολείο παιδιά λαθρομεταναστών χωρίς να ενημερωθούν οι Έλληνες γονείς.

Κάλεσε τους αυτόπτεις μάρτυρες να τηλεφωνήσουν στην εκπομπή και να ενημερώσουν σχετικά με το συμβάν αλλά όταν δεν της άρεσε η μαρτυρία έκλεισε το τηλέφωνο.

Η ίδια δημοσιογράφος έχει δώσει το λόγο σε αντιφασίστα καταδικασμένο παιδεραστή και έχει αφιερώσει ολόκληρη εκπομπή σε Αλβανό που πυροβόλησε με καλάσνικοφ άνθρωπο μέσα σε μαγαζί όταν του ζήτησαν να πληρώσει το ποτό του.
Οι ανησυχίες των γονέων είναι απόλυτα δικαιολογημένες διότι κανείς δεν εγγυάται ότι δε θα διακινδυνευτεί η υγεία των παιδιών τους.

 πηγη και κείμμενο για το δεύτερο βίντεο
 https://www.youtube.com/watch?v=NH1pCWhO7q0

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...