Σημαντική Ανακοίνωση

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2018 !! Και σας ευχαριστεί για τις 49.466.098 Προβολές για το 2017 !


Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

Τέσσερις εναλλακτικές χρήσεις του οξυζενέ

Πρόκειται για ένα είδος που έχουν τα περισσότερα σπίτια και μπορεί να φανεί χρήσιμο περισσότερο απ' ό,τι φαντάζεστε. 
Το οξυζενέ, λοιπόν, είναι ένα υγρό που μπορείτε να αξιοποιήσετε με διάφορους τρόπους μέσα στο σπίτι και να σας λύσει τα χέρια σε διάφορα μικροπροβλήματα.
Δείτε μερικές εναλλακτικές χρήσεις του...
1. Απολύμανση των σφουγγαριών
Για να απολυμάνετε γρήγορα και εύκολα τα σφουγγάρια της κουζίνας ή του μπάνιου, βουτήξτε τα μέσα σε ένα μπολ με οξυζενέ. Το οξυζενέ θα σκοτώσει όλα τα βακτήρια. Μην ξεχάσετε να πλύνετε πολύ καλά στη συνέχεια τα σφουγγάρια.
2. Καθαρίστε την οδοντόβουρτσα
Μπορείτε να απολυμαίνετε μια φορά την εβδομάδα την οδοντόβουρτσά σας με οξυζενέ καθώς σκοτώνει τα μικρόβια. Μην ξεχάσετε και σε αυτή την περίπτωση να την ξεπλύνετε πολύ καλά.
3. Καθαρίστε τη λεκάνη της τουαλέτας
Ένας εύκολος και πολύ αποτελεσματικός τρόπος. Ρίξτε περίπου μισό φλυτζάνι οξυζενέ στη λεκάνη και αφήστε το να μουλιάσει για τουλάχιστον μισή προκειμένου να καθαρίσετε και να αφαιρέσετε τους λεκέδες σκοτώνοντας ταυτόχρονα τα μικρόβια.
4. Εξαφανίστε τον λεκέ από κρασί
Αν το χαλί σας λερώθηκε με κρασί, υπάρχει λύση. Ανακατέψτε σε ένα μπολ ίση ποσότητα οξυζενέ και ενός ήπιου απορρυπαντικού και βάλτε λίγο από το μείγμα πάνω στο λεκέ. Αφήστε να απορροφηθεί και στη συνέχεια τρίψτε ελαφρά με το σφουγγάρι. Τέλος, πλύντε κανονικά όλο το χαλί σας και θα είναι σαν καινούριο.


http://www.baby.gr/index.php/babyzine/gynaika/3958-tesseris-enallaktikes-xriseis-tou-oksyzene

 http://kafedakigr.blogspot.com/2017/01/blog-post_26.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...