Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

500 εκατ. downloads στο πληκτρολόγιο της Google

Τον περασμένο μήνα, η Google αποκάλυψε το επανασχεδιασμένο app πληκτρολογίου Google στο Play Store, φέρνοντας νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις με το όνομα Gboard. Η εφαρμογή έχει 500 εκατομμύρια downloads από το Google Play Store.
Το Gboard είναι τώρα μέρος της ομάδας των εφαρμογών που ξεπερνούν το μισό δισεκατομμύριο downloads, συμπεριλαμβανομένων των Google Photos, Dropbox, το YouTube και το Skype.
Προφανώς το Gboard δεν έφτασε τα 500 εκατομμύρια εγκαταστάσεις σε δύο εβδομάδες, αλλά το τελευταίο update ήταν αρκετή για να ωθήσει τον αριθμό downloads πέρα από το ορόσημο. Ένα πληκτρολόγιο που έρχεται κοντά στο σκορ του Gboard είναι το GO Πληκτρολόγιο με emoji και υποστήριξη αυτοκόλλητων.
Το Gboard είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο πληκτρολόγιο που υποστηρίζει περισσότερες από 120 γλώσσες και έρχεται με πολύγλωσσες δυνατότητες πληκτρολόγησης για την εναλλαγή μεταξύ των γλωσσών με μη αυτόματο τρόπο. Επιπλέον, έχει πολλές επιλογές αυτόματης διόρθωσης, καθώς και εργαλεία για την προσθήκη λέξεων χειροκίνητα σε ένα προσωπικό λεξικό.
   
Όπως ήταν αναμενόμενο, το Gboard έρχεται με υποστήριξη για εικόνες GIF και emojis, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιο για να αναζητήσετε και να μοιράζεστε αρχεία GIF με φίλους. Πρέπει απλά να πληκτρολογήσετε τη λέξη που περιγράφει το Emoji, αντί να χρειάζεται να σύρετε αριστερά ή δεξιά για να το βρείτε στο gallery.
Η πιο πρόσφατη ενημέρωση του Gboard έφερε το Glide Typing, το οποίο σας επιτρέπει απλά να σύρετε πάνω στο πληκτρολόγιο για να πληκτρολογήσετε λέξεις. Είναι πολύ πιο γρήγορο και η εφαρμογή έρχεται με ενισχυμένα εργαλεία πρόβλεψης λέξης για να καταλάβει την λέξη που προσπαθείτε να πληκτρολογήσετε καθώς σύρετε το δάχτυλο σας από γράμμα σε γράμμα.
Η Φωνητική πληκτρολόγηση καθιστά εύκολη την πληκτρολόγηση λέξεων στον δρόμο, χωρίς να χρειάζεται να πατήσετε τα γράμματα στο πληκτρολόγιο. Το Gboard σας επιτρέπει να αναζητήσετε και να μοιραστείτε οτιδήποτε από το Gοοgle, περιλαμβανομένων των μαγαζιών, τα εστιατόρια, τα βίντεο, τις εικόνες, τις προβλέψεις καιρού, άρθρα ειδήσεων, αποτελέσματα αγώνων και πολλά άλλα.
Πηγή: Secnews
http://www.trelokouneli.gr/500-ekat-downloads-sto-plhktrologio-ths-google/
 http://greekto.blogspot.gr/2017/01/500-downloads-google.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...