Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Βαριές κατηγορίες σε 28χρονο Γερμανό τζιχαντιστή

Κατηγορείται για διάπραξη εγκλημάτων πολέμου επειδή συμμετείχε σε εκτέλεση κρατουμένων του ISIS στην Παλμύρα

 

 

Η γενική εισαγγελία της Γερμανίας απήγγειλε κατηγορίες κατά ενός 28χρονου Γερμανού πολίτη για διάπραξη δολοφονίας, συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και διάπραξη εγκλημάτων πολέμου, κυρίως για τον ρόλο που διαδραμάτισε στην εκτέλεση έξι κρατουμένων από τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στην Συρία το 2015.
Ο άνδρας, που κατονομάζεται ως Χάρι Σ. στα δικαστικά έγγραφα, τέθηκε υπό κράτηση τον Ιούλιο του 2015, όταν επέστρεψε στην Γερμανία, λίγο μετά την συμμετοχή του στην εκτέλεση των κρατουμένων στην Παλμύρα της Συρίας, σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές.
Μια εκπρόσωπος του Γραφείου της Ομοσπονδιακής Εισαγγελίας στην Καρλσρούη δήλωσε σήμερα πως ο άνδρας ταξίδεψε στην Συρία στις αρχές του Απριλίου 2015 για να ενταχθεί στις δυνάμεις του Ισλαμικού Κράτους.
«Στα μέσα Ιουνίου 2015 μαχητές του Ισλαμικού Κράτους προέβησαν σε δημόσια εκτέλεση έξι κρατουμένων στην συριακή πόλη της Παλμύρας», ανέφερε η ανακοίνωση. «Ο κατηγορούμενος, που ήταν οπλισμένος με ένα πιστόλι, πυροβόλησε ο ίδιος έναν από τους κρατουμένους στο εκτελεστικό απόσπασμα και απέτρεψε άλλους από το να αποδράσουν», τονίζεται επίσης.
Πέρσι ένα τοπικό δικαστήριο επέβαλε στον 28χρονο ποινή τριετούς φυλάκισης, κρίνονταν τον ένοχο για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και παραβίαση της νομοθεσίας περί πολεμικών όπλων.
Κατά εκτιμήσεις, 820 άνθρωποι έχουν φύγει από την Γερμανία για να πολεμήσουν με τζιχαντιστές στην Συρία και άλλες εμπόλεμες ζώνες στην Μέση Ανατολή.
 http://www.newsbeast.gr/world/arthro/2524243/varies-katigories-se-28chrono-germano-tzichantisti
http://greekto.blogspot.gr/2017/01/28.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...