Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Kλείνει εργοστάσια της στην Αυστραλία η Ford

 Kλείνει εργοστάσια της στην Αυστραλία η Ford
 
Την απόφαση να κλείσει δύο εργοστάσιά της στην Αυστραλία και να διακόψει την παραγωγή οχημάτων στη χώρα τον Οκτώβριο του 2016 έλαβε η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία Ford. Ο διευθύνων σύμβουλος της Ford Αυστραλίας, Μπομπ Γκραζιάνο, ανακοίνωσε ότι η εταιρεία θα κλείσει το εργοστάσιο παραγωγής κινητήρων στην περιοχή Τζιλόνγκ και το εργοστάσιο συναρμολόγησης στο Μπροντμέντοουζ, τα οποία βρίσκονται στην πολιτεία Βικτώρια. Όπως είπε, η αυτοκινητοβιομηχανία αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες εξαιτίας της πτώσης των πωλήσεων και της ενδυνάμωσης του αυστραλιανού δολαρίου, που ανεβάζει στα ύψη το κόστος παραγωγής.
Η ανακοίνωση προκάλεσε πανικό στην αυστραλιανή κοινωνία, καθώς συνεπάγεται απόλυση τουλάχιστον 1.200 εργαζομένων.
Προσπαθώντας να μετριάσει τον αντίκτυπο της συγκεκριμένης απόφασης, η πρωθυπουργός Γκίλαρντ εξήγγειλε τη δημιουργία ταμείου για τη στήριξη των δύο αυστραλιανών κοινοτήτων -η επαγγελματική και οικονομική δραστηριότητα των οποίων είναι άμεση συνυφασμένη με τη λειτουργία των εργοστασίων της Ford- και την ενίσχυσή του με 30 εκ. δολάρια.
Εκφράζονται, δε, φόβοι πως και άλλες δύο εταιρείες, η Τογιότα και η Τζένεραλ Μότορς, δεν θα αποφύγουν «το μοιραίο», καθώς το κόστος παραγωγής στην Αυστραλία είναι δύο φορές μεγαλύτερο σε σχέση με την Ευρώπη και τέσσερις φορές μεγαλύτερο σε σχέση με την Ασία.

http://troktiko.eu/2013/05/kleinei-ergostasia-ths-sthn-australia-h-ford/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...