Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Πρέβεζα: Με τοξικά "δολώματα"δηλητηρίασαν δύο ακόμη σκύλους


Νέα κρούσματα θανάτου σκύλων στην Πρέβεζα , στην Καστροσυκιά και τον Παντοκράτορα,από «δολώματα» με δηλητήριο, πιθανόν υδροκυάνιο, τις τελευταίες ημέρες, προστίθενται στον κατάλογο των ανάλογων περιστατικών τους 3 τελευταίους μήνες και προκαλούν...
προβληματισμό.Το μέλος της φιλοζωικής οργάνωσης Παρέμβασης για τα Ζώα Πρέβεζας, Πέλλα Καλογήρου καταγγέλλει στο Αθηναικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι « λίγο έξω από το σπίτι της στην Καστροσυκιά , ασυνείδητοι τοποθέτησαν 3 δολώματα , με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του μέσα λίγα δευτερόλεπτα ο σκύλος της μπροστά στα μάτια της» . Η κ.Καλογήρου η οποία είναι και αντιπρόσωπος, του Ελληνικού Κέντρου Περίθαλψης Άγριων Ζωών για την Πρέβεζας, υποστηρίζει ,πως τα στοιχεία που περισυνέλεξε και η ιατρική γνωμάτευση που έχει από τον κτηνίατρο, αποδεικνύουν ότι η συγκεκριμένη τοξική ουσία είναι δηλητήριο άκρως τοξικό, πολύ πιθανόν υδροκυάνιο. Μάλιστα εντόπισε το ένα δόλωμα, το οποίο σήμερα θα αποστείλει για χημική ανάλυση.Πριν 4 ημέρες η κ. Καλογήρου, βρέθηκε μπροστά σε ένα ακόμη δολοφονημένο ζώο κοντά στον Παντοκράτορα. Η συμπτωματολογία ήταν ίδια, δηλαδή, έντονο αιμορραγικό επεισόδιο από τη μύτη.Το μέλος της Παρέμβασης για τα Ζώα, κατέθεσε μήνυση στη Εισαγγελία Πρέβεζας ,κατ' αγνώστων και κατά παντός υπευθύνου, ενώ όπως λέει, είναι αποφασισμένη να εξακριβώσει με κάθε τρόπο την ταυτότητα των δραστών οι οποίοι το τελευταίο διάστημα .έχουν επιδοθεί στην ανεξέλεγκτη θανάτωση αδέσποτων και μη σκύλων.Μάλιστα κυκλοφόρησε και αφίσα με επικήρυξη 2000 ευρώ, για όποιον δώσει πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση.
epirusgate.blogspot.gr
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/05/blog-post_6588.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...