Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη, 8 Μαΐου 2013

Το Dropbox αυξάνει τον δωρεάν αποθηκευτικό χώρο για όλους τους χρήστες

Η διοίκηση του Dropbox ανακοίνωσε ότι όλοι οι χρήστες θα έχουν πλέον περισσότερο χώρο για τα δεδομένα τους, αρκεί να φέρουν νέα μέλη στην υπηρεσία. Το πρόγραμμα αυτό ισχύει από την αρχή λειτουργίας του Dropbox και τώρα επεκτείνεται εντυπωσιακά.

Με κάθε referral, ο χρήστης της δωρεάν έκδοσης θα λαμβάνει 500MB επιπλέον αποθηκευτικού χώρου, με ανώτατο όριο τα 16GB για 32 referrals. Μέχρι τώρα, κάθε referral έδινε 250MB, με το ανώτατο όριο να βρίσκεται πολύ πιο χαμηλά.

Τα οφέλη είναι ακόμα μεγαλύτερα στην έκδοση pro, όπου κάθε referral αυξάνει τον αποθηκευτικό χώρο κατά 1GB, με ανώτατο όριο τα 32GB επιπλέον χώρου. Σημειωτέον ότι όλα αυτά τα νούμερα ισχύουν αναδρομικά για τα referrals που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, πράγμα που σημαίνει ότι λαμβάνουν αυτόματα επιπλέον αποθηκευτικό χώρο όλοι οι χρήστες που έχουν ήδη προσκαλέσει φίλους στο Dropbox.

Δεν είναι σύμπτωση, βέβαια, το γεγονός ότι η ανακοίνωση αυτή έρχεται λίγες ημέρες πριν το ντεμπούτο του Google Drive. Με τον τρόπο αυτό, το Dropbox επιχειρεί να κλέψει τη δόξα από τη νέα υπηρεσία της Google, αναδεικνύοντας εαυτόν ως την απόλυτη λύση για την αποθήκευση στο cloud.

http://texnologiatoyayrio.blogspot.gr/2012/04/dropbox.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...