Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο, 4 Μαΐου 2013

Τέλος στα σενάρια συνεργασίας Intel και Apple


Τον τελευταίο καιρό υπήρχε μια έντονη συζήτηση για το αν τελικά η Intel θα κατασκεύαζε ή όχι ARM chips για τις...
mobile συσκευές της Apple.

Ο μέχρι πρότινος CEO της Intel, Paul Otellini ήταν και τελείως αρνητικός σε μια τέτοια συνεργασία αλλά τον προηγούμενο μήνα η ηγεσία της εταιρείας άλλαξε.

Μέχρι και την ανακοίνωση του νέου CEO πολλοί ήταν αυτοί που διερωτώντο για τα αν ο νέος πρόεδρος θα είχε μια θετική άποψη και θα έμπαινε σε διάλογο με την Apple. Η εξέλιξη αυτή θα ήταν στενά συνυφασμένη με το αν το άτομο που θα αναλάμβανε την ηγεσία της Intel θα προέρχονταν από την ίδια την εταιρεία ή θα ήταν κάποιο εξωτερικό πρόσωπο.

Τελικά η Intel ακολουθώντας πάγιες πολιτικές της που κρατάνε από το 1987 ανέδειξε ως νέο CEO ένα δικό της άτομο και συγκεκριμένα τον μέχρι πρότινος COO της, Brian Krzanich.

Όπως αναφέρει το AllThingsD η Intel μετά από πολλά χρόνια προσπάθησε να προσεγγίσει αρκετά άτομα και εκτός της εταιρείας με ονόματα όπως αυτά των Mark Hurd της Oracle, Patrick Gelsinger CEO της VMWare και πολλούς ακόμη.

Τελικά όμως καμιά από τις εξωτερικές επικοινωνίες δεν καρποφόρησε και έτσι η Intel ακολούθησε την πεπατημένη πολιτική της.

Αυτό πλέον σημαίνει πως και επίσημα δεν πρόκειται να κατασκευάσει ARM chips για την Apple μιας και θα συνεχίσει την στρατηγική της στο χώρο των PC παρά τις δυσκολίες ειδικά με την πτώση των πωλήσεων σε αυτή την κατηγορία και για ακόμη μια φορά θα παραμείνει εκτός του mobile χώρου.
dealnews.gr
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/05/intel-apple_4.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...