Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Η Αθηνά Ωνάση «έχασε» και το πατρικό της σπίτι

Άλλο ένα σπίτι με μνήμες για την χρυσή κληρονόμο και εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση άλλαξε χέρια.
onasi1 Η Αθηνά Ωνάση «έχασε» και το πατρικό της σπίτι
Πρόκειται για το πατρικό της σπίτι, όπου η Αθηνά Ωνάση έζησε από τα δύο της χρόνια με τον πατέρα της Τιερί Ρουσέλ, τη Σουηδέζα σύζυγό του Γκάμπι και τα ετεροθαλή της αδέλφια.
Σύμφωνα με την Real Life και την Μαρίνα Μανθεάκη, η έπαυλη όπου η οικογένεια έζησε όμορφες και ευτυχισμένες στιγμές ανήκει πλέον σε Ιταλό επιχειρηματία έναντι 10 εκατ. ευρώ.
Τη συγκεκριμένη βίλα στο χωριό Lussy-sur-Morges, κοντά στη Λωζάννη της Ελβετίας, είχε αγοράσει η Χριστίνα Ωνάση μετά τη γέννηση της Αθηνάς και κάνοντας την δώρο στον Ρουσέλ αφότου είχαν χωρίσει.
Μετά τον θάνατο της Χριστίνας, η Αθηνά, όπως ήταν λογικό, έμεινε μόνιμα εκεί μαζί με τον πατέρα της. Πέρασε τα παιδικά της χρόνια απολαμβάνοντας περιπάτους και αθλητικές δραστηριότητες στην έπαυλη των 450 τ.μ..
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, η Αθηνά Ωνάση ήταν απόλυτα σύμφωνη με την απόφαση της πώλησης της οικίας, και έτσι, μετά το ρετιρέ στην Avenue Foch του Παρισιού (στο οποίο είχε μείνει ο Ωνάσης με την Κάλλας), τη βίλα της στο Σεν Μόριτζ και τον Σκορπιό, αποχωρίζεται και το σπίτι στο οποίο πέρασε τα παιδικά της χρόνια.

 http://troktiko.eu/2013/05/i-athina-onasi-exase-kai-to-patriko-tis/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...